Onze nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van Firstcarecompany! Na jarenlange trouwe dienst werd het tijd de oude website te vervangen. Met trots presenteren wij daarom ons vernieuwde online kanaal. Een website met een totaal andere uitstraling, maar nog steeds met de kwaliteitsproducten die u van ons gewend bent. 

Nieuwe website, nieuw design

Net als een laag verf zorgt ook een nieuwe website direct voor een frisse uitstraling. De donkere kleuren zijn vervangen door een witte achtergrond en zwarte en groene accenten. Zo krijgt iedere bezoeker een rustige, stijlvolle binnenkomst. Daarnaast wilden wij onze klanten een goed overzicht bieden. Bij Firstcarecompany beschikken wij namelijk over veel verschillende producten. Om door de bomen het bos te blijven zien, is overzicht erg belangrijk. Door de toevoeging van specifieke categorieën en subcategorieën kan iedereen eenvoudig vinden waar hij naar zoekt. 

Magento 2

Wij stoppen natuurlijk niet aan het oppervlak. Achter de schermen is ook het één en ander veranderd. Om de webshop optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van Magento 2. Bezoekt u Firstcarecompany via uw mobiele telefoon? Geen probleem, via ieder apparaat biedt de webshop een prettige winkelervaring. Verder draagt Magento 2 bij aan een snelle website. Kortom, met al deze veranderingen begeven bezoekers zich in een zeer gebruiksvriendelijke omgeving. 

Ons assortiment

Door ons assortiment aan te bieden op deze nieuwe website, kunnen wij onze klanten weer optimaal van dienst zijn. Ons assortiment bestaat uit diverse producten; van persoonlijke bescherming tot uitrusting. Wij leveren onder meer aan particulieren, de politie en zelfs ambulancepersoneel. Door onze ruime ervaring als tactisch specialist in Nederland weten wij precies welke producten u nodig heeft. Op de nieuwe website kunt u alle kwaliteitsproducten terugvinden in de betreffende categorie. Bekijk snel de producten op onze nieuwe website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.