Winkelwagen 0
€ 0,00

Hoofd en nek

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 19-24 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 19-24 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Leger caps

Bent u op zoek naar een mooie en kwalitatieve leger cap? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan leger caps, waardoor er voor iedereen wel een geschikte bij zit. Daarnaast denken we bij Firstcarecompany graag met u mee en houden we rekening met uw wensen en behoeften. Voor deskundig advies en het vinden van de juiste leger cap bent u bij Firstcarecompany dus op de juiste plek.

Ons aanbod aan leger caps

Bij Firstcarecompany hebben we een breed aanbod aan leger caps. Denk hierbij aan legercaps in verschillende kleuren, met diverse prints en voor wisselende prijzen. Op zoek naar een vrij basic leger cap? Dan is de Baseball Sniper Cap Zwart wellicht iets voor u. Een uiterst populaire cap met een hoog draagcomfort. Deze cap is gemaakt van 100% polyester en is voorzien van een flexibele elastische band zodat die op maat kan worden afgesteld. Daarnaast is deze cap ook nog te verkrijgen in de kleuren coyote en groen.

Heeft u liever een cap met een print? Dan is de Baseball Cap NLD Woodland een goede mogelijkheid. Deze cap heeft een universele maatvoering waardoor die voor iedereen te dragen is. Daarnaast is de cap voorzien van omgestikte luchtgaatjes die zorgen voor een goede luchtventilatie, hierdoor creëert die extra verkoeling tijdens warmere dagen. De cap heeft zoals de naam al doet vermoeden een woodland kleur en heeft daarnaast een geborduurd embleem. Voor zowel basic als geprinte leger caps zit u bij Firstcarecompany dus goed.

Meer dan leger caps

In ons aanbod aan leger caps zitten ook diverse professionele en kwalitatieve mutsen. Neem bijvoorbeeld de Thinsulate Muts Navy, een comfortabele gebreide muts perfect voor koudere dagen. De muts is voorzien van het geavanceerde thinsulate warmte technologie, deze zorgt ervoor dat uw hoofd onder alle omstandigheden goed warm blijft. Daarnaast is er een extra isolerend draad in de muts verwerkt die ervoor zorgt dat de muts warme lucht dicht op uw lichaam houdt. De muts is eenvoudig op te rollen en bij u te dragen in bijvoorbeeld uw jas of rugzak. Als laatste is de muts gemaakt van 100% polyacryl en is die ‘’one size fits all’’, wat betekent dat iedereen de muts op maat kan dragen. Niet alleen voor leger caps bent u bij Firstcarecompany dus op de juiste plek.

Contact Firstcarecompany

Heeft u interesse in één van onze leger caps? Bestel hem dan direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.