Winkelwagen 0
€ 0,00

Softshelljassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Softshell jassen

Binnen ons jassen assortiment vindt u verschillende soorten softshell jassen. Zo heeft Firstcarecompany basic softshell jassen voor bijvoorbeeld gebruik in vrije tijd, maar ook softshell jassen van erg hoge kwaliteit die geschikt zijn voor tactisch gebruik. Hierdoor zit er ook voor u een geschikte jas tussen met betrekking tot uw wensen op het gebied van kwaliteit, budget of persoonlijke voorkeuren. Het is daarbij ook van belang dat een jas u warm- en drooghoudt tijdens regenachtige en koude dagen. Onze softshell jassen beschikken over diverse lagen die u goed beschermen tegen de wind en vocht. Dankzij de gladde afwerking van onze softshell jassen glijdt vocht namelijk gelijk van de jas af en zijn de jassen zo goed als winddicht. De softshell jassen van Firstcarecompany zijn zeer geschikt voor outdoor gebruik tijdens slecht weer. Dankzij de kwalitatieve eigenschappen houdt de jas u altijd comfortabel en warm.

Pentagon softshell jassen

Met de softshell jassen van Pentagon houdt u wind en vocht buiten, mede door het Storm Tech Membraam. Ze zijn daardoor perfect voor outdoor gebruik tijdens slecht weer. Ook de hoge kraag draagt hieraan bij. De capuchon kan hierin tevens eenvoudig opgeborgen worden wanneer u deze niet gebruikt. Doordat de jassen ademend zijn, voelen ze heel comfortabel aan. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel tactisch gebruik als voor gebruik in uw vrije tijd. De Pentagon Artaxes jassen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, namelijk olive green, wolf grey en black. Pentagon staat bekend om de kwalitatief goede en betaalbare tactische uitrusting, waaronder kleding met een zeer comfortabele pasvorm. Denk aan broeken, jassen, handschoenen, maar ook rugzakken.

Basic softshell jassen

Mogelijk bent u op zoek naar een meer basic model, bijvoorbeeld voor gebruik in uw vrije tijd. Onze basismodellen softshell jassen zijn voordelig, maar nog steeds van goede kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Softshell Basic Hoody. Dit functionele model is een echte bestseller. Het draagcomfort is zeer hoog door de afwerking met een elastische band. Met in totaal vier zakken, waarvan twee binnenzakken, bieden de jassen ook voldoende opbergruimte voor als u kleine spullen mee wilt nemen. De jas is verder voorzien van een afneembare capuchon, elastische tape bij de boord en ton sur ton zipper pullers. De jas is verkrijgbaar in grijs en zwart.

Meer dan softshell jassen

Firstcarecompany heeft veel meer in het assortiment dan alleen softshell jassen. Ook voor I.D.-jassen, winterjassen, windjacks, regenjassen en veiligheidsjassen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we andere kledingstukken, rugzakken en tassen, diverse tools, survivalspullen en alles op het gebied van persoonlijke bescherming.

Bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany beschikken we over een ruim assortiment kleding. Van softshell jassen tot T-shirts, korte broeken en veiligheidsvesten. Bestelt u online? Dan ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging van uw bestelling. Voor overheidsinstellingen bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Wanneer u als particulier een product bij ons wilt bestellen, geldt er een minimumleeftijd van 18 jaar. We kunnen ons voorstellen dat het soms fijn is om een product eerst in het echt te zien. In dat geval heten wij u graag welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Onze medewerkers voorzien u graag van advies. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag.