Winkelwagen 0
€ 0,00

Noodsituaties

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-9 van 9

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-9 van 9

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Noodsituaties

Om ervoor te zorgen dat u ook in noodsituaties veilig en ongedeerd blijft, bieden we bij Firstcarecompany diverse producten aan voor in noodsituaties. Een ongeval zit bij survivallen in een klein hoekje en ook het weer kan op ieder moment omslaan. Het is daarom belangrijk om hierop voorbereid te zijn. Als dé tactische specialist van Nederland weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om juiste uitrusting en materialen bij u te dragen. Ons assortiment aan materialen voor in noodsituaties loopt daarom uiteen van speciale zeilen en survival bags tot aan een isolatie nood tent, slaapzak en een speciaal isolatiedeken.

Zeilen voor in noodsituaties

Bij Firstcarecompany bieden we diverse zeilen die u kunt gebruiken in noodsituaties. Neem bijvoorbeeld de Tarp Woodland 200 x 300 cm. Een tarp is een groot stuk zeil dat beschutting kan bieden bij outdooractiviteiten tegen weersomstandigheden zoals de zon, regen, wind, kou en sneeuw. Een voordeel van de Tarp Woodland is dat deze compact en licht is, waardoor hij eenvoudig mee te nemen is in uw rugzak of tas. Het is wel goed om te weten dat een tarp over het algemeen minder bescherming biedt dan een tent, aangezien een tent wel compleet rondom sluit. Een tarp is ook uiterst geschikt voor militaire doeleinden en tactische operaties. Door zijn lichte en compacte samenstelling is deze eenvoudig en snel op te zetten en biedt hij dankzij zijn camouflagekleuren ook nog eens bescherming. De zeilen van Firstcarecompany zijn dus niet alleen handig in noodsituaties.

Bad Weather Survival Bag

Bij Firstcarecompany hebben we ook de Bad Weather Survival Bag. Dit is een lichte compacte survival bag voor in onverwachte noodsituaties. Deze, in het Nederlands gezegd, noodbivak is uiterst functioneel wanneer het weer plotseling omslaat en er een kans op onderkoeling ontstaat. De noodbivak zorgt dan namelijk voor een goede isolatie en houdt lichaamswarmte vast dankzij reflectie. Daarnaast is deze goed ademend en wind- en waterdicht. De Bad Weather Survival Bag is dankzij zijn compacte uitvoering eenvoudig mee te nemen en komt in twee kleuren, namelijk groen en oranje. Naast een noodbivak bieden we bij Firstcarecompany ook nog een Survival Poncho. Deze is dankzij zijn kleine en compacte vorm ideaal om op te bergen in uw tas of zelfs jaszak. De Survival Poncho voorkomt net als de noodbivak onderkoeling en kan uw leven redden in onvoorziene noodsituaties.

Contact voor producten in noodsituaties

Interesse in een van onze producten voor noodsituaties? Plaats dan direct een bestelling, dan ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar een van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer, dan helpen wij u graag verder.