Winkelwagen 0
€ 0,00

Leatherman

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Leatherman Nederland

Leatherman multitools

Leatherman is wereldwijd bekend om zijn robuuste en kwalitatief goede multitools. Ook in Nederland kunt u nu terecht voor de echte Leatherman multitools. Wanneer er over multitools gesproken wordt, hebben liefhebbers het vrijwel automatisch over Leatherman. Wanneer u een mooie Leatherman multitool bezit, kunt u gerust zeggen dat u een gereedschapskist in zakformaat bezit. De Leatherman tools zijn ook ideaal te gebruiken door politieagenten, beveiligingsmedewerkers, brandweerlieden of ambulancepersoneel. Heeft u een beroep waarbij u onder moeilijke omstandigheden te werk moet gaan? Daarbij is een handige multitool met verschillende mogelijkheden van Leatherman onmisbaar om situaties het hoofd te bieden tijdens onvoorziene omstandigheden. Firstcarecompany zorgt ervoor dat u nu snel en eenvoudig beschikt over een Leatherman in Nederland.

Leatherman Raptor

Een van onze topproducten van Leatherman in Nederland is de Leatherman Raptor Eerste Hulp-schaar. Deze is speciaal ontwikkeld voor hulpverleners, is zeer robuust uitgevoerd en kan goed tegen een stootje. Bij gebruik tijdens de dienst kan de schaar gemakkelijk geopend worden middels een handig en uniek systeem. De schaar beschikt over een speciaal afgestompte schaarpunt om veilig te kunnen werken bij het openknippen van kleding tijdens reanimatie of verkeersslachtoffers. Bij de veiligheidsdiensten in Nederland is de Leatherman Raptor een belangrijke multitool die het werk van onze hulpverleners dagelijks een stuk gemakkelijker maakt!

Leatherman multitools in Nederland

Natuurlijk is de ideale Leatherman multitool afhankelijk van uw werkzaamheden. Wat dacht u van de Leatherman Wingman? Deze betaalbare multitool is een handig stuk gereedschap dat eenvoudig aan uw tactische broek te bevestigen is middels de handige clip. Met deze veertien-in-een multitool is de Leatherman Wingman de perfecte begeleider tijdens missies en outdooractiviteiten. De Leatherman Sidekick is net zo makkelijk in gebruik en is met één tool extra ook geschikt voor de niet-klussers onder ons. Gaat u voor een uitgebreidere tool, dan kunt u kijken naar de Leatherman Wave of de Leatherman Surge. Deze doorontwikkelde tools zijn zeer professioneel en uitgebreid en zijn geschikt voor de echte tactische specialist. 

Leatherman Surge

Een andere leatherman multitool is de Leatherman Surge, dit is de grote broer van de Leatherman Wave. De Surge is langer en uitgevoerd met grotere mensen. Daarnaast bevat de Leatherman Surge een sterkere tang en een SDS-zaagbladhouder. De Leatherman Surge is er ook in verschillende soorten, zo hebben we bij Firstcarecompany bijvoorbeeld de Leatherman Surge Black en maar ook de Leatherman Surge Stainless. De Leatherman Surge tools zijn zo ontwikkeld dat de onderdelen bij schade of defect vervangen kunnen worden. Hierdoor is de multitool praktisch en duurzaam en kan die dus een lange tijd mee. Daarnaast is het mogelijk om van de buitenkant beide messen in de tool met 1 hand te openen. Wel is er een backlock systeem die voorkomt dat de multitools ongewild uit de vergrendeling gaan.

Leatherman Wingman

Leatherman is wereldwijd bekend om zijn robuuste en kwalitatief goede multitools. En nu is Leatherman in Nederland. Het allernieuwste model van de Leatherman multitools is de Leatherman Wingman. Met deze multitool heeft u alle gereedschappen in huis in de meest voorkomende situaties. Ondanks het brede aanbod aan tools (maar liefst 14) die de Leatherman Wingman biedt, is het wel een compacte en slanke multitool gebleven. Hierdoor is die ook makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw broekzak of in uw gereedschapskist. 

Leatherman Nederland sheats

Firstcarecompany biedt daarnaast ook mooie carbon sheats van Leatherman, speciaal ontwikkeld voor de Wingman en de Sidekick. Deze sheats zijn slag- en watervast en zien er zeer professioneel uit. Daarnaast zijn ze zeer hittebestendig, zelfdovend is bestand tegen veel agressieve chemicaliën. Op deze manier is uw uitrusting goed beschermd tegen verschillende invloeden van buitenaf. Leatherman multitools besteld u dus bij Firstcarecompany.

Firstcarecompany voor Leatherman Multitools in Nederland

Ons assortiment van Leatherman Nederland is zeer uitgebreid. Heeft u een multitool gevonden die aan uw wensen voldoet? Kom hem gerust eens bewonderen en uitproberen in onze fysieke winkel in Deventer. Daar helpen wij u graag de juiste Leatherman multitool te kiezen. Voor overheidsinstanties is het tevens mogelijk om te bestellen op rekening. Als particulier kunt u ook onze producten aanschaffen. Wij hanteren dan een minimum leeftijd van 18 jaar. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!