Winkelwagen 0
€ 0,00

Multitools

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De beste multitool


Bent u een echte outdoor- of survivalliefhebber? Dan weet u dat het belangrijk is om altijd een multitool op zak te hebben. Multitools zijn gereedschap met verschillende soorten functionaliteiten die in allerlei situaties handig en van belang kunnen zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan een mes, schroevendraaier en tang. Echter, de beste multitool is nog veel uitgebreider dan dat. Per model vindt u verschillende opties die afhankelijk van uw bezigheden van toepassing kunnen zijn. Weet u niet wat de beste multitool voor u is? Dan helpt Firstcarecompany u verder.

Zegt u multitool, dan zegt u Leatherman

Firstcarecompany heeft een zeer ruim assortiment multitools. Het grootste deel van ons assortiment wordt beslagen door multitools van het merk Leatherman. Dat is niet zonder reden. De beste multitool zal, onafhankelijk van uw wensen en behoeften, altijd het merk Leatherman dragen. Dat komt doordat het merk de grondlegger is van de multitool zoals we die nu kennen. Al meer dan 20 miljoen multitools zijn geproduceerd in verschillende uitvoeringen. Binnen Leatherman zijn er uiteraard verschillende opties en mogelijkheden. We beschikken over multitools in allerlei formaten en voor verschillende specifieke toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een speciale gereedschapstool voor in een ruig natuurgebied of voor in de stad - de beste multitool van Leatherman vindt u bij Firstcarecompany.

Leatherman Signal

De beste multitool die we op dit moment in ons assortiment hebben, is de Leatherman Signal. Deze multitool is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Allen beschikken over dezelfde uitgebreide gereedschappen: een mes, bithouder, priem, draadknipper, punttang, firesteel, diamantslijper, blikopener, noodfluit, schroevendraaier, hamer, flessenopener, multifunctionele haaktool en tang. Daarnaast kan de Leatherman Signal ook nuttig gebruikt worden in gesloten toestand. De stompe achterkant kan bijvoorbeeld dienen als hamer, karabijnhaak of hulpmiddel om een flesje te openen. De handige pocketclip maakt het tevens mogelijk om de multitool praktisch in uw broekzak mee te dragen. Ready for every day carry, dus!

Beste multitool klein formaat

Bent u op zoek naar de beste kleine multitool? Ook dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. We bieden verscheidene compacte multitools aan die uitstekend zijn voor snel en efficiënt gebruik. Wat dacht u van de multifunctionele multitools van True Utility? Deze mini multitools zijn zeer geschikt voor bevestiging aan uw sleutelbos dankzij het handige sleutelringetje en staan bekend om hun grote gebruikersgemak. Voor meer informatie over afmetingen, functionaliteiten en toepassingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Beste multitool bij Firstcarecompany

De beste multitool vindt u bij Firstcarecompany. We staan garant voor hoge kwaliteit en uitstekende service. Plaatst u een online bestelling, dan ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging. Bij bestellingen hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professioneel advies. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.