Winkelwagen 0
€ 0,00

AED's

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

AED’s

Bent u op zoek naar een betrouwbare AED? Dat begrijpen we bij Firstcarecompany maar al te goed. Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar medisch apparaat dat het hartritme kan herstellen wanneer iemand een hartstilstand heeft. Dit doet het apparaat door het geven van een elektrische schok. Bij Firstcarecompany weten we als geen ander hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn op ongevallen zoals een hartstilstand. Het in de buurt hebben en gebruiken van een AED kan in zo’n soort situatie namelijk levensreddend zijn. Bij Firstcarecompany leveren we daarom enkel kwaliteitsproducten waarop u kunt rekenen. Voor het kopen van een goede en betrouwbare AED bent u bij ons dus aan het juiste adres.

AED van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we de HeartSine Samaritan 360P PAD AED. Dit is een volautomatische AED die goed geschikt is voor ongetrainde hulpverleners die weinig tot geen ervaring hebben met onwel wordingen zoals een hartstilstand. De HeartSine Samaritan 360P PAD AED is zeer licht en compact en neemt weinig ruimte in, in uw uitrusting. Hierdoor is die eenvoudig te vervoeren tijdens uw dienst, evenement of andere activiteiten. De AED is uitermate betrouwbaar en geeft bij reanimaties, wanneer nodig, automatisch een schok aan het slachtoffer. Automatisch wil zeggen dat het apparaat zelf het hartritme van het slachtoffer monitort. Wanneer dit hartritme een elektrische schok nodig heeft, zal het apparaat deze, zonder dat iemand een knop hoeft in te drukken, automatisch geven. Hierdoor is deze AED dus voor zowel getrainde als ongetrainde hulpverleners, eenvoudig te gebruiken en zeer gebruiksvriendelijk. De HeartSine Samaritan 360P PAD AED is wereldwijd de meest verkochte AED. Dit geeft wel aan hoe goed en betrouwbaar dit apparaat is. Als er daarnaast wordt gekeken naar de levensduur in combinatie met de afschrijvingskosten, kan geconcludeerd worden dat deze AED relatief goedkoop is in aanschaf. De HeartSine Samaritan 360P PAD EAD wordt geleverd inclusief draagtas, beademingsmasker, foliedeken, schaar, handschoenen, scheermesje en een AED stickerset. Als laatste heeft deze AED maar liefst 8 jaar garantie. Dit alles maakt de HeartSine Samaritan 360P PAD AED een goede en betrouwbare keus wanneer u op zoek bent naar een AED.

AED bestellen bij Firstcarecompany

Wilt u graag de HeartSine Samaritan 360P PAD AED bestellen? Doet dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.