Winkelwagen 0
€ 0,00

Badges/Patches

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 57

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 57

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Patches voor kleding

Bent u op zoek naar patches voor kleding? Dan bent u bij Firstcarecompany zeker goed. Als de uitrustingsspecialist van Nederland hebben wij namelijk een breed aanbod aan patches voor kleding. Denk hierbij aan zowel professionele als ludieke badges/patches. Wij leveren daarom ook al jarenlang aan politie, defensie, beveiliging en handhaving. Daarnaast is het voor particulieren ook mogelijk om bij ons te bestellen. Liefhebbers die goede uitrusting en accessoires weten te waarderen weten ons dan ook al jaren te vinden. Wij leveren namelijk echt kwaliteitsproducten waarop u kunt vertrouwen.

Patches voor politie of beveiliging

In ons aanbod aan patches voor kleding zitten ook een aantal badges en patches die geschikt zijn voor de politie, beveiliging of handhaving. Neem bijvoorbeeld de Security Badge Large. Een grote, in het zwart geborduurde badge, die geplaatst kan worden op een jas, trui of vest. Met deze badge kan de beveiliging of handhaving zichzelf beter herkenbaar maken. De badge is 29.5 cm lang en 10.5 cm hoog en er staat in witte letters ‘’security’’ op. Naast deze grote badge hebben we ook nog een kleinere badge voor beveiligers beschikbaar. Deze is 11.5 cm lang en 4.5 cm breed en is verder hetzelfde als zijn grotere versie. Naast deze twee badges hebben we ook nog een badge speciaal voor hondenbegeleiders van de politie. Dit is een geborduurde politie badge met hard klittenband aan de binnenzijde. Patches voor de kleding van politie, beveiliging of handhaving vindt u dus bij Firstcarecompany.

Patches voor kleding medisch personeel

Bij Firstcarecompany hebben we ook een aantal patches voor kleding van medisch personeel. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Medic Badge Glow in the Dark. Een zwarte badge met in het wit het woord ‘’medic’’ erop. De badge is aan de achterkant voorzien van klittenband waarmee die aan kleding of uitrusting bevestigd kan worden. Daarnaast is de badge, zoals de naam al doet vermoeden, lichtgevend in het donker. Waardoor het medische personeel ook in donkere ruimtes of in de avond goed herkenbaar blijft. Verder hebben we ook nog de Rode Kruis Badge, een zwart badge met een rood kruis erop. Deze badge is ook beschikbaar met een roze kruis.

Contact Firstcarecompany

Heeft u interesse in een van onze patches voor kleding? Bestel hem dan direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen onze experts u graag verder.