Winkelwagen 0
€ 0,00

Ambulance steek- en kogelwerende vesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ambulance steek- en kogelwerende vesten

Ambulancehulpverleners krijgen steeds vaker te maken met onveilige situaties in de alledaagse praktijk. Een steek-, kogel- en scherfwerend vest helpt bij het beschermen van ambulancepersoneel tegen agressie en terroristische dreigingen. Firstcarecompany is dé specialist in ambulance steek- en kogelwerende vesten. Wij leveren steek-, kogel- en scherfwerende vesten aan bijna alle RAV's (regionale ambulancevoorzieningen) in Nederland.

Professioneel beschermd met een steekwerend vest ambulance

De ambulance steek- en kogelwerend vesten van Firstcarecompany beschermen de individuele werknemers van de RAV's. Onze nieuw ontwikkelde steek- en kogelwerende beschermingsvesten zijn voorzien van twee bevestigingslussen en twee draagzakken voor voldoende opbergruimte. Zo heeft u tijdens uw dienst als hulpverlener altijd uw handen vrij, zodat u uw werk veilig en optimaal uit kunt voeren. De ambulance vesten zijn ook voorzien van een ritssluiting waardoor het vest gemakkelijk en snel aangetrokken kan worden in situaties waar uw veiligheid mogelijk in het geding is. De professionele one size fits all ambulance vesten zijn zeer licht en speciaal ontworpen om ambulancepersoneel zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden.

Kogelwerend vest ambulance

Onze ambulance steek-, kogel- en scherfwerende vesten beschermen u tegen contact met handvuurwapens, messen, scherpe voorwerpen en (glas)scherven. U bent ook beschermd tegen high energy impacts ten gevolge van schoppen, slaan en het gebruik van stompe voorwerpen. Een steek- en kogelwerend vest ambulance van Firstcarecompany is gecertificeerd volgens NIJ IIIA (kogelwerend) en KR1/SP1 (steekwerend). Dit betekent dat onze kogel- en steekwerende vesten zeer veilig zijn. Wij kunnen u ook beschermen tegen zwaardere aanvalswapens zoals de Kalasjnikov AK47. Een kogel- en steekwerend vest ambulance kunnen wij namelijk ook leveren met extra kogelwerende ballistische platen die geplaatst kunnen worden in de speciaal aangebrachte vakken op het vest.

TGB-beschermend steek- en kogelwerend vest voor ambulance

De scherfwerende-, steek- en kogelwerende vest ambulance van Firstcarecompany zijn levensreddend in situaties waarbij een risico bestaat op de toepassing van geweld. Hierbij kan gedacht worden aan steek- en schietincidenten, mishandelingen, inbewaringstellingen en incidenten waarbij mogelijk sprake is van drugs of alcohol. Ook tijdens eventuele terroristische aanslagen zijn hulpverleners optimaal beschermd, omdat een steekwerend vest ambulance van ons TGB-beschermend is (TGB = terrorismegevolgbestrijding). Met onze ambulance steek- en kogelwerende vesten hebben hulpverleners een hogere overlevingskans bij dergelijke zware geweldsincidenten. Firstcarecompany levert de best beschermende ambulance vesten die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. Wilt u dit met eigen ogen zien? Dan komen we graag bij u langs voor meer informatie en een demonstratie van onze producten.

Meer informatie over een kogelwerend vest ambulance?

Dankzij de ambulance steek- en kogelwerende vesten van Firstcarecompany kunt u als hulpverlener uw werk iedere dag veilig uitvoeren. Wilt u meer informatie over hoe onze vesten optimale bescherming kunnen garanderen? Lees onze blog over steek- en kogelwerende vesten. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer. Wij staan u graag te woord.