Winkelwagen 0
€ 0,00

Ambulance steek- en kogelwerende vesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Steek- en kogelwerend vest

Ambulancehulpverleners krijgen steeds vaker te maken met onveilige situaties in de alledaagse praktijk. Een steek-, kogel- en scherfwerend vest helpt bij het beschermen van ambulancepersoneel tegen agressie en terroristische dreigingen. Firstcarecompany is dé specialist in steek- en kogelwerende vesten. Wij leveren steek-, kogel- en scherfwerende vesten aan bijna alle RAV's (regionale ambulancevoorzieningen) in Nederland.

Professioneel beschermd met een steek- en kogelwerend vest

De steek- en kogelwerend vesten van Firstcarecompany beschermen de individuele werknemers van de RAV's. Onze nieuw ontwikkelde steek- en kogelwerende beschermingsvesten zijn voorzien twee bevestigingslussen en twee draagzakken voor voldoende opbergruimte. Zo heeft u tijdens uw dienst als hulpverlener altijd uw handen vrij, zodat u uw werk veilig en optimaal uit kunt voeren. De vesten zijn ook voorzien van een ritssluiting waardoor het vest gemakkelijk en snel aangetrokken kan worden in situaties waar uw veiligheid mogelijk in het geding is. De professionele one size fits all steek- en kogelwerende vesten zijn zeer licht en speciaal ontworpen om ambulancepersoneel zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden.

Bescherming tegen steek- en vuurwapens

Onze steek-, kogel- en scherfwerende vesten beschermen u tegen contact met handvuurwapens, messen, scherpe voorwerpen en (glas)scherven. U bent ook beschermd tegen high energy impacts ten gevolge van schoppen, slaan en het gebruik van stompe voorwerpen. De beschermingsvesten van Firstcarecompany zijn gecertificeerd volgens NIJ IIIA (kogelwerend) en KR1/SP1 (steekwerend). Dit betekent dat onze vesten zeer veilig zijn. Wij kunnen u ook beschermen tegen zwaardere aanvalswapens zoals de Kalasjnikov AK47. Een kogel- en steekwerend vest kunnen wij namelijk ook leveren met extra kogelwerende ballistische platen die geplaatst kunnen worden in de speciaal aangebrachte vakken op het vest.

TGB-beschermend steek- en kogelwerend vest

De steek-, kogel- en scherfwerende vesten van Firstcarecompany zijn levensreddend in situaties waarbij een risico bestaat op de toepassing van geweld. Hierbij kan gedacht worden aan steek- en schietincidenten, mishandelingen, inbewaringstellingen en incidenten waarbij mogelijk sprake is van drugs of alcohol. Ook tijdens eventuele terroristische aanslagen zijn hulpverleners optimaal beschermd, omdat onze vesten TGB-beschermend zijn (TGB = terrorismegevolgbestrijding). Met onze steek- en kogelwerende vesten hebben hulpverleners een hogere overlevingskans bij dergelijke zware geweldsincidenten. Firstcarecompany levert de best beschermende vesten die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. Wilt u dit met eigen ogen zien? Dan komen we graag bij u langs voor meer informatie en een demonstratie van onze producten.

Meer informatie?

Dankzij de steek- en kogelwerende vesten van Firstcarecompany kunt u als hulpverlener uw werk iedere dag veilig uitvoeren. Wilt u meer informatie over hoe onze vesten optimale bescherming kunnen garanderen? Lees onze blog over steek- en kogelwerende vesten. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer. Wij staan u graag te woord.