Winkelwagen 0
€ 0,00

Accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Accessoires voor tactical vesten 

Uw tactische vest is in vrijwel iedere situatie waarin u hem draagt uw beste vriend. Uw primaire bescherming tegen messensteken en kogels. Tactische vesten van Firstcarecompany verzorgen de feilloze bescherming van het grootste deel van uw lichaam. Maar wij weten uw vest nog onmisbaarder te maken. Naast dat uw vest bescherming biedt, zijn er ook nog talloze andere voordelen verbonden aan een vest voorzien van accessoires. 

Extra opbergruimte 

De Helikon Organizer Insert. Het is misschien niet het spannendste product in ons assortiment, maar wel een van de meest handige. Een organizer pouch die u gemakkelijk vastmaakt aan uw uitrusting om extra tools binnen handbereik te hebben. Draag uw tourniquet, reddingsmes of zaklamp op uw borst, ook als u een kogel- of steekwerend vest draagt. Bovendien is deze organizer simpelweg te verwijderen van uw vest door aan de puller loop te trekken. Deze zorgt ervoor dat de organizer gelijk loslaat van uw vest.  

Extra beveiliging 

Andere populaire accessoires voor vesten zijn onze extra platen. Allereerst hebben wij een speciaal ontworpen steekwerende plaat voor extra scherpe voorwerpen. Deze platen zijn gemakkelijk te plaatsen in combinatie met onze andere steek- en kogelwerende vesten. Ditzelfde geldt ook voor ons andere extra paneel. Onze toegevoegde platen kunnen ook dienen als traumaplaten. Let echter wel: deze platen zijn geen vervanging voor een professioneel steek- of kogelwerend vest. Met alleen een van onze platen heeft u niet voldoende persoonlijke bescherming.  

Accessoires voor het opbergen van vesten 

Onze opbergtassen ten behoeve van tactische vesten zorgen voor onopvallende opbergmogelijkheden. Deze worden al veelvoudig ingezet bij ambulanceteams om ervoor te zorgen dat beschermende maatregelen altijd binnen handbereik zijn, zonder dat deze intimiderend of verontrustend overkomen bij noodgevallen waar deze beslist niet nodig zijn.   

Accessoires voor uw team 

Bij Firstcarecompany hanteren wij de wetgeving die dicteert dat wij geen tactische producten verkopen aan particulieren. Alleen overheidsinstanties zoals de hulpdiensten en defensie kunnen onze tactische vesten aanschaffen. Echter, wanneer het aankomt op de accessoires van deze vesten, mogen we deze wel verschaffen aan particulieren. Uiteraard met uitzondering van de extra steekwerende platen. Wilt u dus uw tactische vesten voorzien van handige accessoires, bestel dan vandaag nog bij Firstcarecompany.