Winkelwagen 0
€ 0,00

Verrekijkers

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goede verrekijker kopen

Wilt u graag een goede verrekijker kopen? Dan zit u bij Firstcarecompany zeker goed! Wij leveren namelijk echte kwaliteitsproducten en hebben diverse goede verrekijkers in ons assortiment. Tijdens het survivallen of vergelijkbare activiteiten is het fijn om een verrekijker bij u te hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld van veraf checken of u de juiste route aflegt en kunt u veilig een beter kijkje nemen naar wilde dieren. Op deze manier is de kans kleiner dat u de weg kwijtraakt en schrikt u de dieren niet af. Bij Firstcarecompany hebben we zowel monoculaire als verschillende binoculaire verrekijkers. Een goede verrekijker kopen doet u dus bij Firstcarecompany.

Goede monoculaire verrekijker kopen

Monoculaire verrekijkers hebben verschillende voordelen. Zo kunt u dit soort verrekijkers met één hand gebruiken. Hierdoor blijft u flexibel en kunt u bijvoorbeeld (aan)tekeningen maken. Wilt u graag een goede monoculaire verrekijker kopen? Bekijk dan eens de Barska Verrekijker Blackhawk Mono. Dit is een erg compacte en handzame verrekijker voorzien van een rubberen coating voor het creëren van extra grip. Daarnaast is de verrekijker door zijn formaat gemakkelijk op te bergen en te vervoeren tijdens outdooractiviteiten. De verrekijker is waterbestendig en kan gebruikt worden in alle weersomstandigheden. Bij Firstcarecompany zit u dus ook goed om een goede monoculaire verrekijker te kopen.

Goede binoculaire verrekijker kopen

Liever een goede binoculaire verrekijker kopen? Daarvoor bieden wij bij Firstcarecompany ook diverse opties aan. Neem bijvoorbeeld de Barska Verrekijker Lucid View Mono, een spatwaterdichte verrekijker die geschikt is in alle weersomstandigheden. Deze verrekijker heeft een vergroting van 8 x 21 en weegt slechts 177 gram. Daarnaast wordt de verrekijker geleverd met een draagriem, polsbandje en een reinigingsdoekje. Liever een nog professionelere verrekijker? Dan is de Barska Verrekijker Blackhawk iets voor u. Deze verrekijker heeft een vergroting van 12 x 42 en een close focus tot wel 2 meter. De Blackhawk verrekijker is voorzien van fully coated Bak-4 Prismalenzen van bariumkroonglas. Dit is zeer kwalitatief materiaal dat licht goed doorlaat en mooiere en rondere beelden geeft dan normale bak-4-lenzen. Een goede keuze dus voor mensen die enkel de beste kwaliteit verrekijker willen. Om een goede verrekijker te kopen bent u bij Firstcarecompany dus aan het juiste adres.

Contact Firstcarecompany

Wilt u een goede verrekijker kopen? Dan heeft u bij Firstcarecompany meerdere mogelijkheden. Wilt u meer weten over onze verrekijkers of heeft u vragen over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen wij u graag verder!