Winkelwagen 0
€ 0,00

Riemen en Koppels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 51

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 51

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Politie riem of koppel van Firstcarecompany

Een politie riem is essentieel tijdens het uitvoeren van werkzaamheden waarbij u zich bevindt in potentieel gevaarlijke situaties waarin u snel moet handelen. Met een professionele politie riem van Firstcarecompany blijft uw uitrusting goed op zijn plek zitten tijdens uw dienst. Wij leveren verschillende koppelriemen, tactische riemen en accessoires van hoge kwaliteit van vooraanstaande merken als Helikon-Tex, Clawgear en Tasmanian Tiger.

Professionele politie riem

Firstcarecompany heeft verschillende politie riemen in haar assortiment. Wij raden de kwalitatieve en functionele professionele politie riem aan. Dit is een complete set met binnen- en buitenriem die bij elkaar worden gehouden middels laag sluitend klittenband. Op deze manier wordt uw uitrusting optimaal op zijn plaats gehouden tijdens uw werkzaamheden. Met de driepuntsveiligheidsgesp kunt u uw politie riem gemakkelijk met één hand openen en sluiten, zelfs wanneer u tactische handschoenen draagt. Heeft u regelmatig last van een afzakkende koppelriem? Met onze professionele koppelbretels wordt het gewicht van uw uitrusting evenredig over de politie riem verdeeld. Hierdoor behoort het afzakken van uw politie riem vanaf nu tot het verleden! De koppelbretels zijn zeer geschikt voor het dragen onder een steek- en kogelwerend vest.

Tactische riemen

De tactische riemen van Firstcarecompany zijn bij uitstek geschikt voor het dragen tijdens uw dienst, missies of outdoor activiteiten. Uw geweldsmiddelen kunt u uitstekend aan deze praktische riemen dragen. Bent u op zoek naar iets speciaals? Kies dan voor de Clawgear KD One Belt. Deze veelzijdige en duurzame tactische riem is speciaal door Clawgear ontwikkeld voor wie geen genoegen neemt met standaard verstrekte uitrusting en op zoek is naar iets extra's. De lichtgewicht riem is voorzien van een PALS mollesysteem en is speciaal gefabriceerd om accessoires, zoals IFAK pouches, patroonhouders en koppelaccessoires, perfect op de gewenste plek te houden. Daarnaast ontwikkelde Clawgear het G-hook fixatiesysteem om de riem perfect op uw postuur af te stemmen. De Clawgear KD One Belt is perfect voor echte liefhebbers die alleen genoegen nemen met het allerbeste.

Battle belts & belt keepers

Bent u op zoek naar een praktische battle belt? Ook die heeft Firstcarecompany in haar ruime assortiment. Met de praktische Warrior Belt LC van Tasmanian Tiger bijvoorbeeld kunt u al uw uitrusting en accessoires comfortabel met u meedragen. De battle belts zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Wanneer u moeite heeft uw battle belt of politie riem omhoog te houden, zijn er nog meer oplossingen. Bij Firstcarecompany kunt u terecht voor verschillende belt keepers die worden gebruikt voor het goed op de plaats houden van uw riem en de bijbehorende uitrusting.

Politie riem bestellen bij Firstcarecompany

Firstcarecompany biedt u een ruim online assortiment aan. U kunt bij ons terecht voor de perfecte politie riem en bijbehorende accessoires, zoals karabijnhaken en uitgebreide sluitingssets voor uw politie riem. Plaatst u een bestelling? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u een product dat u niet kunt vinden? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.