Winkelwagen 0
€ 0,00

Gezichtmaskers

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 9

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 9

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Gezichtsmaskers bij Firstcarecompany 

Gezichtsbescherming. Wellicht wel het meest belangrijke deel van je lichaam dat je kunt beschermen. Het gezicht is het meest kwetsbare deel van het menselijk lichaam. Ogen, oren, tanden – dit zijn allemaal dingen die ook tijdens oefeningen en trainingen beschadigd kunnen raken, zelfs met het gebruik van rubberen kogels of BB’s. Daarom bieden we bij Firstcarecompany premium gezichtsmaskers aan voor overheidsinstanties, bedrijven en particulieren. Onze gezichtsmaskers en half face maskers zijn van erkende, betrouwbare merken die eigen tests hebben uitgevoerd om de maskers als veilig te classificeren.  

 

Full face gezichtsmaskers 

Voor het beschermen van het volledige gezicht bieden we onze Swiss Eye SWAT Mask aan. Dit masker, gemaakt met neopreen en ballistische glazen, beschermt werkelijk elk belangrijk onderdeel van het gezicht. Daarbij is dit masker ook ideaal om kou, wind en stof tegen te houden met de verwerking van neopreen in de voering aan de binnenkant. De ballistische glazen zijn ook STANAG 2920-gecertificeerd.  

 

Half face masks 

Half face masks of halve gezichtsmaskers zijn eigenlijk de populairste producten onder de gezichtsmaskers bij Firstcarecompany. Invader Gear heeft twee verschillende generaties halve gezichtsmaskers uitgebracht die wij goed genoeg vinden voor onze klanten. De MK. II en de MK. III zijn maskers gemaakt voor de bescherming van de neus en mond door middel van stalen mesh. Daarbij maken deze maskers ook gebruik van een extra brede elastische band en textiel padding bij de wangstukken en een zachte voering om het masker zo comfortabel mogelijk te maken voor airsoftspelers en zij die op oefening zijn. Door de mesh bescherming zijn deze maskers ook uitzonderlijk licht van gewicht.  
 
Een stap hoger dan de Invader Gear halve gezichtsmaskers is de Half Mask II. De Half Mask II is een premium tactisch beschermend masker van FMA speciaal voor de FAST Helmet. Dit halve gezichtsmasker is ideaal voor training- en of airsofthelmen die extra bescherming bieden tegen BB’s.  

 

Alternatieve gezichtsbescherming 

Naast tactische gezichtsmaskers hebben we ook alternatieve vormen van gezichtsbescherming. Zo bieden we nog altijd de inmiddels bekende en vertrouwde FFP2 beschermingsmaskers aan. Onze FFP2 maskers zijn EN149:2001-gecertificeerd. Ten tijde van de pandemie hebben we allemaal ervaren hoe belangrijk en handig soortgelijke maskers zijn in het tegengaan van besmetting.  

 

Bestel vandaag nog  

Alles wat u nodig kunt hebben voor optimale gezichtsbescherming kunt u vinden bij Firstcarecompany. Bent u op zoek naar gezichtsmaskers? Dan zit u op deze pagina goed. Zoekt u andere vormen van bescherming, bekijk dan ons brede scala aan artikelen zoals schietbrillen of goggles.