Winkelwagen 0
€ 0,00

Inspectie

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wapendetectie

Op zoek naar producten op het gebied van wapendetectie? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Firstcarecompany. Als dé tactische specialist van Nederland weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om veilig en beschermd te zijn. Het zo vroeg mogelijk detecteren van personen of attributen met wapens is daarom zeer belangrijk. Hierbij kunnen de juiste producten op het gebied van wapendetectie hét verschil maken. Veel van onze producten zijn getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de functionaliteit en detecteerbaarheid van onze producten kunnen garanderen. Daarnaast zijn we als bedrijf uiterst gespecialiseerd en kunnen we u voorzien van professioneel en deskundig advies. Voor alles op het gebied van wapendetectie zit u bij ons dus goed.

Wapendetectie bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse producten op het gebied van wapendetectie. Al onze wapendetectieproducten zijn afkomstig van het merk Garrett. Neem bijvoorbeeld de Garrett Superwand visitatie detector, een ideale handscanner om personen te controleren op metalen wapens en voorwerpen, zoals messen, schroevendraaiers en vuurwapens. Dankzij de lange en slanke vorm van deze detector is het mogelijk om personen secuur te visiteren vanaf een veilige afstand. De Garrett Superwand is eenvoudig in gebruik en stelt u in staat om 360 graden rondom de persoon of het object te detecteren. Mocht er sprake zijn van een wapen of metalen voorwerp, dan laat de detector dit op een van twee manieren weten. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een audiotoon of van een vibratie. De Garrett Superwand werkt op een 9 volt blokbatterij en kan daardoor tot wel 100 uur gebruikt worden. Een goede en betrouwbare keuze dus als u op zoek bent naar producten voor wapendetectie.

Inspectie

Bij Firstcarecompany bieden we veel meer aan dan enkel producten op het gebied van wapendetectie. Zo hebben we namelijk ook diverse inspectiespiegels in ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens naar de ESP DM160 Inspectiespiegel. Een perfecte spiegel voor het controleren van voertuigen of onderzoeken van objecten op explosieven of verdachte goederen. De inspectiespiegel is telescopisch en heeft een uitschuifbare steel waardoor de lengte naar wens kan worden ingesteld. De inspectiespiegel is zeer gebruiksvriendelijk en is dankzij de compacte afmetingen gemakkelijk op te bergen en te vervoeren in voertuigen. Dit maakt deze inspectiespiegel ideaal voor bijvoorbeeld penitentiaire inrichtingen, ambassades, kazernes of de beveiliging van andere locaties met beveiligde objecten. Bij Firstcarecompany kunt u dus voor veel meer terecht dan alleen wapendetectie.

Wapendetectie bestellen bij Firstcarecompany

Heeft u interesse in een van onze producten op het gebied van wapendetectie? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.