Winkelwagen 0
€ 0,00

Clawgear

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Survival horloge

Gaat u als beginnende of gevorderde outdoor liefhebber de natuur in en bent u daarom op zoek naar een handige tool om al uw activiteiten bij te houden? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een survival horloge. Dit is een functioneel outdoor horloge waarmee u uw weg en activiteiten in alle omstandigheden kunt bijhouden. Een survival horloge is deel van uw uitrusting die u zeker bij u moet hebben in een overlevingssituatie.

Clawgear survival horloge

De Clawgear Mission Sensor II is de ideale begeleider tijdens missies en outdoor activiteiten. Het survival horloge beschikt over een digitaal uurwerk en is voorzien van een nauwkeurige hoogtemeter, barometer, dieptemeter en kompas. Met de hoogtemeter ziet u precies hoe hoog u zich bevindt. Een kompas helpt u om uw positie nauwkeurig te bepalen en zorgt ervoor dat verdwalen geen optie is. De horloges zijn waterdicht, zodat ze ook werken wanneer het regent of als u gaat zwemmen. De hoogtemeter, barometer en thermometer slaan alle metingen 34 uur op in het geheugen van de Clawgear Mission Sensor II. De functionaliteiten van het horloge zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de belangrijkste informatie tijdens uw missies of outdoor activiteiten. Daarnaast is het horloge stootvast, heeft het een alarmfunctie en kan het fungeren als een geheugensteun voor belangrijke afspraken of gebeurtenissen. De Clawgear Mission Sensor II is dus een compleet survival horloge voor zowel professioneel als privégebruik.

Meer survival uitrusting

Survival uitrusting bestaat uit meer dan alleen een survival horloge. Als u een kamp wilt opzetten of langere tijd in de buitenlucht wilt doorbrengen zijn artikelen zoals kookgerei, een tent en een slaapzak essentiële onderdelen van uw uitrusting. Ook verrekijkers, een energievoorziening en het maken van vuur kunnen u helpen tijdens uw survivaltocht. Firstcarecompany heeft een uitgebreid assortiment, zodat iedere outdoor liefhebber de juiste uitrusting vindt.

Survival horloge bestellen

Wilt u graag een survival horloge bestellen bij Firstcarecompany? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Na het bestellen ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar voor aankopen in onze (web)winkel. Als overheidsinstantie is het ook mogelijk om op rekening bestellen. Bent u er nog niet uit welke functionaliteiten voor u van belang zijn? U bent ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Hier staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u nog vragen over een survival horloge of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.