Winkelwagen 0
€ 0,00

Eerste hulp

Eerste hulp
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 61

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 61

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uitrusting ambulance

Bent u op zoek naar professionele en kwalitatieve uitrusting voor de ambulance? Firstcarecompany is al ruim 15 jaar de tactische specialist van Nederland en wij hebben dan ook een ruim aanbod aan ambulance uitrusting. Veel producten uit ons assortiment zijn getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten kunnen garanderen. Als bedrijf dat is gespecialiseerd in uitrustingen denken we ook graag met u mee en voorzien we u van advies. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en behoeften om tot de beste oplossing te komen. Voor het vinden van de juiste uitrusting voor ambulances zit u bij ons dus zeker goed.

Ons aanbod aan ambulance uitrusting

Ons aanbod aan uitrusting voor ambulances bestaat uit diverse soorten producten. Hierbij kunt u denken aan producten voor beademing en reanimatie, maar ook aan artikelen die redding kunnen bieden bij bloedingen of onderkoeling. Bent u op zoek naar het complete pakket? Dan is de EM Eerste Hulp Tas gevuld 3 een goede keuze voor u. Deze uiterst compacte eerste hulp/ALS tas is geschikt voor professionele hulpverlening. In de tas kunt u al uw eerste hulpmateriaal kwijt en heeft u alles geordend binnen handbereik. De tas beschikt over diverse opbergvakken en compartimenten waarin u materialen en medische instrumenten veilig kwijt kunt. Voor uw eigen veiligheid en gemak is de tas voorzien van reflecterende strepen en kan deze eenvoudig vervoerd worden dankzij de handgrepen of meegeleverde draagriem. Een functionele en betrouwbare keuze dus wanneer u op zoek bent naar ambulance uitrusting.

Heartseine Samaritan 360P PAD AED

Ontbreekt er in uw uitrusting voor ambulance nog een betrouwbare en geschikte AED? Ga dan voor de Heartsine Samaritan 360P PAD AED, een zeer lichte en compacte AED die weinig ruimte inneemt tijdens uw dienst of werkzaamheden. Deze AED kan door zowel getrainde als ongetrainde hulpverleners worden gebruikt en is zeer gebruiksvriendelijk. Als er gekeken wordt naar de levensduur van dit apparaat en de acht jaar garantie die erbij komt, is dit een zeer betrouwbare en relatief goedkope optie. Een verstandige keuze dus om uw ambulance uitrusting compleet te maken.

Ambulance uitrusting bestellen

Interesse in een van onze producten voor ambulance uitrusting? Bestel deze direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen, voor bedrijven kan dit eventueel op aanvraag. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer, dan helpen we u graag verder.