Winkelwagen 0
€ 0,00

Caps

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Safety cap

Bent u op zoek naar een professionele en veilige safety cap? Dan zit u bij Firstcarecompany zeker goed. Als de uitrustingsspecialist van Nederland weten wij als geen ander hoe belangrijk het dragen van een safety cap kan zijn. Denk hierbij aan verkeersregelaars die op een onoverzichtelijke weg het verkeer moeten regelen. Bij Firstcarecompany leveren we enkel kwaliteitsproducten waarop u kunt rekenen tijdens uw werk, sport of andere avontuurlijke omzwervingen. Wij hebben een ruim assortiment aan uitrustingen voor onder andere politie, defensie, handhaving en beveiliging. Daarnaast zijn ook particulieren van harte welkom om bij ons te bestellen. Dit alles maakt dat liefhebbers van een goede uitrusting, zoals een safety cap, ons al ruim 15 jaar weten te vinden.  

Safety cap van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse safety caps in ons assortiment. Denk hierbij aan safety caps in diverse kleuren en met verschillende patronen. Een populaire safety cap in ons assortiment is de Cap Fluoriserend oranje. Deze pet is zeer opvallend en creëert extra veiligheid om de drager in donkere of onoverzichtelijke omstandigheden zichtbaar te houden. De pet beschikt over een universele maatvoering, waardoor die door iedereen te dragen is. Daarnaast beschikt die over reflecterende piping om de zichtbaarheid nog meer te verhogen. De safety cap is gemaakt van 100% polyester en heeft een basic fit. Liever een andere kleur? Bekijk dan eens de Cap Fluoriserend Geel. Deze pet beschikt over dezelfde kwaliteiten en functionaliteiten als zijn oranje soortgenoot.

Safety cap voor verkeersregelaar

Als de uitrustingsspecialist van Nederland kunnen producten voor verkeersregelaars niet ontbreken in ons assortiment. Verkeersregelaars staan vaak op drukke punten op de weg, waardoor het belangrijk is dat ze wel duidelijk opvallen en goed zichtbaar zijn. Om deze reden heeft Firstcarecompany een safety cap in het assortiment die voldoet aan de nieuwe geldende regels voor verkeersregelaars, namelijk de Cap Verkeersregelaar Fluor Oranje Geel. Deze safmety cap creëert dankzij zijn opvallende oranje met gele kleurstelling, zowel overdag als in de avond, voor een verhoogde zichtbaarheid. Daarnaast is deze pet ook voorzien van reflectiestriping om de herkenbaarheid nog meer te verhogen. Een goede keuze dus voor verkeersregelaars op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve safety cap.

Bestellen bij Firstcarecompany

Wilt u graag één van onze safety caps bestellen? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder. Het is goed om te weten dat overheidsinstanties bij ons op rekening kunnen bestellen, voor bedrijven is dit eventueel mogelijk op aanvraag.