Winkelwagen 0
€ 0,00

Houders geweldsmiddelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Houders geweldsmiddelen

Politieagenten moeten vaak veel verschillende voorwerpen bij zich dragen. Om dit efficiënt te doen en niet belemmerd te worden in hun werk, is het gebruik van houders voor geweldsmiddelen noodzakelijk. Denk hierbij aan houders voor handboeien, een wapenstok of pepperspray. Deze houders zorgen ervoor dat politieagenten, maar ook mensen van justitie, beveiliging of de marechaussee, tijdens het werk hun landen leeg kunnen houden. Hierdoor blijven ze flexibel en kunnen ze, wanneer nodig, snel ingrijpen. Daarnaast zorgen de houders er ook voor dat u snel en gemakkelijk uw voorwerpen kunt pakken en gebruiken. Houders voor geweldsmiddelen brengen dus verschillende voordelen met zich mee.

Houders voor handboeien

Bij Firstcarecompany hebben we een breed aanbod aan houders voor geweldsmiddelen. Zo hebben we diverse handboeitassen van verschillende merken. Neem bijvoorbeeld de Makhai handboeientas, een speciaal voor LIPS-handboeien op maat gemaakte tas. Deze professionele handboeientas is uiterst geschikt voor de Nederlandse politie, de marechaussee en justitie. De LIPS-handboeien passen namelijk perfect in de Makhai handboeientas en de tas sluit ook goed af. Hierdoor is de kans dat u de handboeien verliest minimaal. Naast de Makhai handboeientas hebben we ook een handboeientas met Velcro. Deze handboeientas, die ook speciaal op maat gemaakt is voor LIPS-handboeien, heeft een achterzijde voorzien van velcro. Hierdoor is het bij deze handboeientas mogelijk om hem te plaatsen op een tactisch vest of andere ondergrond met zacht velcro. Naast LIPS-handboeien is deze tas ook geschikt voor SHN-transporthandboeien, dit maakt deze tas bruikbaar voor diverse soorten handboeien.

Houders voor wapenstokken

Ons assortiment van houders voor geweldsmiddelen bevat ook een aantal houders voor wapenstokken. Het nieuwste model is de ESP BHU54 Roteerbare Tactische Wapenstokhouder. Deze wapenstok bevat een extra lock-functie om de wapenstok extra goed vast te zekeren. De wapenstok is in deze houder 360 graden roteerbaar en kan versteld worden in wel 16 standen. Deze houder is geschikt voor riemen van 30 t/m 60 millimeter en bevat een quick change-sluiting voor het eenvoudig en snel aanbrengen en verwijderen van de houder.

Houders voor pepperspray

Naast houders voor wapenstokken en handboeien bevat ons assortiment van houders voor geweldsmiddelen ook nog houders voor pepperspray. De peppersprayhouder civiel is voorzien van een riemlus, hierdoor is deze peppersprayhouder ideaal voor het dragen onder kleding. Deze houder is ook geschikt voor de MK3-pepperspray die de Nederlandse politie gebruikt. 

Contact Firstcarecompany

Bent u op zoek naar houders voor geweldsmiddelen? Of het nu gaat om handboeien, wapenstokken of pepperspray, bij Firstcarecompany bent u aan het juiste adres. Echter, houders voor geweldsmiddelen zijn lang niet het enige wat wij aanbieden, zo hebben wij ook van alles op het gebied van persoonlijke bescherming en uitrustingen. Benieuwd naar al onze producten? Kom dan eens langs bij onze winkel in Deventer of neem contact met ons op, dan helpen we u graag verder!