Winkelwagen 0
€ 0,00

Powerstations

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Draagbare power station

Bent u een outdoor- of survivalliefhebber? Dan heeft u vast weleens het probleem ervaren zonder stroom te zitten wanneer u dit echt nodig heeft. Niets is zo vervelend als een nieuwe locatie willen bepalen, maar geen toegang tot het internet te hebben. Of ’s nachts een lichtbron nodig te hebben, wanneer precies op dat moment uw zaklamp het begeeft. Met het draagbare power station van Firstcarecompany loopt u nooit meer tegen dergelijke problemen aan. Met voldoende stroomopslag en een relatief licht gewicht, is dit draagbare power station ideaal wanneer u gaat kamperen om van de natuur te genieten.

Draagbare power station voor onderweg

Gaat u met de auto van locatie naar locatie, zonder regelmatig de bewoonde wereld tegen te komen? Dan kunt u niet zonder het draagbare power station van Firstcarecompany. Wij bieden verschillende power stations aan om u in alle wensen en gemakken te kunnen voorzien. Zo beschikken onze draagbare power stations over de volgende oplaadpoorten:

- 12V-stekkeraansluiting

- USB-C-output

- USB-A-output

- 220V-adapteroutput met wereldstekker

Draagbare power station van Nitecore

Nitecore is een vooraanstaand merk op het gebied van survival en uitrusting. Geen wonder dus dat het merk ook krachtige power stations levert om uw outdooractiviteiten te ondersteunen. Firstcarecompany biedt het draagbare power station uit het assortiment van Nitecore in verschillende uitvoeringen. De Nitecore NPS200, NPS400 en NPS600 zijn alle drie een waardige toevoeging aan uw kampeeruitrusting. De accu-units van de power stations zijn allen schokbestendig, doordat ze opgehangen zijn in de buitenste body van het power station. Hierdoor is hij optimaal beschermd tegen vallen of schokken. Daarnaast kunt u zeer veel stroom uit het draagbare power station halen. U kunt uw telefoon bijvoorbeeld 15 keer compleet opladen, uw laptop 3 keer en met een tv van 32 kunt u zo’n 3 uur televisiekijken.

Nooit meer zonder stroom

Naast het draagbare power station kunt u bij Firstcarecompany ook terecht voor andere stroomvoorzieningen. Bent u erg lang onderweg en wilt u ook uw draagbare power station weer op kunnen laden? Dan raden wij aan om het power station te combineren met een mobiel zonnepaneel van Nitecore. Daarnaast bieden wij ook een verscheidenheid aan power banks. Ideaal wanneer u enkele dagen weggaat en uw telefoon of tablet lang genoeg mee wilt laten gaan. Zo heeft u altijd voldoende energievoorziening!

Uw draagbare power station kopen?

Bij Firstcarecompany bestelt u uw draagbare power station eenvoudig online. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bestelbevestiging. Wilt u onze items liever met uw eigen ogen komen bekijken? Dan bent u meer dan welkom in onze vestiging in Deventer. Daar staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in uitrusting en persoonlijke bescherming!