Winkelwagen

Blog

 1. Onze nieuwe website
  01
  Jan

  Onze nieuwe website

  Welkom op de nieuwe website van Firstcarecompany! Na jarenlange trouwe dienst werd het tijd de oude website te vervangen. Met trots presenteren wij daarom ons vernieuwde online kanaal. Een website met een totaal andere uitstraling, maar nog steeds met de kwaliteitsproducten die u van ons gewend bent. 

  Nieuwe website, nieuw design

  Net als een laag verf zorgt ook een nieuwe website direct voor een frisse uitstraling. De donkere kleuren zijn vervangen door een witte achtergrond en zwarte en groene accenten. Zo krijgt iedere bezoeker een rustige, stijlvolle binnenkomst. Daarnaast wilden wij onze klanten een goed overzicht bieden. Bij Firstcarecompany beschikken wij namelijk over veel verschillende producten. Om door de bomen het bos te blijven zien, is overzicht erg belangrijk. Door de toevoeging van specifieke categorieën en subcategorieën kan iedereen eenvoudig vinden waar hij naar zoekt. 

  Magento 2

  Wij stoppen na

  Lees meer
 2. Kogelwerende vesten door de jaren heen 
  01
  Jan

  Kogelwerende vesten door de jaren heen 

  Kogelwerende vesten worden veelvoudig gebruikt door verschillende instanties. Het leger, de politie en andere hulpverleners dragen ze met hoge regelmaat. Het dragen van een vest is in veel situaties van levensbelang. Dankzij de inzet van kogelwerende vesten is de drager ervan beter beschermd tegen vuurwapens. Kogelwerende vesten klinken wellicht als een moderne uitvinding, maar niets is minder waar. Deze vesten hebben door de jaren heen vele ontwikkelingen doorgemaakt.

   

  Het begin van de kogelwerende vesten

  Het kogelwerende vest vond zijn oorsprong in de negentiende eeuw. Geen ijzersterk schild, maar een dik pak katoen vormde in die tijd de bescherming tegen koge

  Lees meer
 3. Steek- en kogelwerende vesten
  01
  Jan

  Steek- en kogelwerende vesten

  In de alledaagse praktijk krijgen hulpverleners steeds vaker te maken met onveilige situaties. Die situaties ontstaan bijvoorbeeld door de landelijke toename aan geweld tegen hulpverleners en terroristische dreigingen. Hulpverleners moeten te allen tijde veilig hun werk uit kunnen oefenen, ook tijdens een noodtoestand. Daarbij komt een steek-, kogel- en scherfwerend vest van Firstcarecompany goed van pas. Wij leveren steek-, kogel- en scherfwerende vesten aan bijna alle RAV's (regionale ambulancevoorzieningen) in Nederland.

   

  Bescherming tegen terrorisme

  Steeds meer ambulancediensten en RAV's kiezen ervoor te investeren in beschermende vesten vanwege het verhoogde risico dat hulpverleners tegenwoordig lopen. Het drage

  Lees meer