Winkelwagen 0
€ 0,00

Slijpen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Zelf mes slijpen

Hoe vaker u een mes gebruikt, hoe eerder dit bot wordt en het tijd wordt om het mes te slijpen. Zelf uw eigen mes slijpen brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst hoeft u hierdoor niet langs een professionele messenslijper. Hierdoor bespaart u dus kosten. Daarnaast bent u in staat om zelf snel uw mes te slijpen, waardoor u ook tijd bespaart en u uw messen minder lang hoeft te missen. Of het nu gaat om een keukenmes, zakmes of ander soort mes, bij Firstcarecompany hebben we diverse producten in huis waarmee u zelf een mes kunt slijpen.

Samura Electric Diamond Knife Sharpener

Wilt u zelf een mes slijpen? Dan is goed materiaal van groot belang. Bij Firstcarecompany bieden we diverse producten aan waarmee u zelf uw messen kunt slijpen. Neem bijvoorbeeld de Samura Electric Diamond Knife Sharpener. Deze elektrische messenslijper maakt het mogelijk om snel en efficiënt uw keramische en stalen messen te slijpen. Deze slijpmachine slijpt verschillende messen vlijmscherp, van keukenmessen, fileermessen en hakmessen tot keramische uitvoeringen aan toe. De machine werkt in twee fases. In de eerste fase worden met grove gediamanteerde metalen schijven de ruwe kanten en oneffenheden bijgewerkt om deze weer in vorm te krijgen. In de tweede fase worden met fijne gediamanteerde schijven uw messen gepolijst tot ze weer vlijmscherp zijn voor optimaal gebruik. Deze slijpmachine maakt het mogelijk om eenvoudig en snel zelf uw mes te slijpen.

Overal zelf mes slijpen

Het is ook mogelijk om een compacte messenslijper te kopen die u te allen tijde bij u kunt dragen. Neem bijvoorbeeld de Smiths pocket pal knife sharpener. Deze messenslijper kan dankzij het compacte formaat gemakkelijk in een binnenzak worden opgeborgen. De Smiths pocket pal knife sharperner bestaat uit twee vervangbare slijpelementen voor het grof bijslijpen en het fijn slijpen van uw messen. Bij Firstcarecompany hebben we daarnaast ook nog de Buck diamond pocket sharpener. Deze is speciaal ontworpen om gekartelde messen bij te slijpen. Dankzij de penvorm en de bevestigingsclip kunt u de Buck diamond pocket sharpener gemakkelijk met u meenemen. Op deze manier kunt u altijd en overal zelf een mes slijpen.

Contact Firstcarecompany

Wilt u voortaan ook zelf uw messen slijpen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Bekijk daarom eens al onze messenslijpmachines waarmee u eenvoudig en snel zelf een mes kunt slijpen. Heeft u vragen over een van onze andere producten? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan helpen we u graag verder.