Winkelwagen 0
€ 0,00

Handboeihouders

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handboeihouder

Met een handboeihouder van Firstcarecompany zijn uw handboeien altijd veilig opgeborgen en toch binnen handbereik. Bevindt u zich in een situatie waarbij de handboeien snel getrokken moeten worden, dan is dat geen enkel probleem met een handboeihouder van Firstcarecompany. U kunt bij ons terecht voor al uw producten voor persoonlijke bescherming. Wij leveren onder andere aan hulpverleners, defensie en beveiliging. Ook als particulier bent u meer dan welkom om onze producten aan te schaffen.

Handboeihouder voor alle handboeien

Als handboeihouder levert Firstcarecompany verschillende handboeitassen en magazijnhouders. Onze verdekte handboeitassen zijn geschikt voor zowel de LIPS-handboeien als de nieuwe SHN-handboeien die worden gebruikt door de Nederlandse politie en de Koninklijke Nederlandse Marechaussee. Deze handboeihouder is zeer geschikt voor het verdekt dragen van uw handboeien op een tactisch vest tijdens uw dienst in burger of ondersteuningseenheid. Omdat de handboeihouder plat is, is hij slecht zichtbaar en ideaal wanneer u uw handboeihouder wilt verbergen. De LIPS- of SHN-handboeien worden opengevouwen in de handboeihouder gedragen om extra verdikkingen onder de kleding en herkenning te voorkomen. Ook de 'normale' handboeitassen zijn speciaal op maat gemaakt voor LIPS-handboeien en het nieuwste model SHN-transporthandboeien van de Nederlandse politie, marechaussee en justitie. De handboeien passen exact in de handboeientas en omsluiten de handboeien perfect, zodat de kans op verlies minimaal is.

Breed assortiment tactische accessoires

Naast handboeitassen levert Firstcarecompany ook de zeer efficiënte handboeimagazijnhouder. In deze handboeihouder kunt u uw handboeien en patroonmagazijnen voor de Walther PQQ en de GLock 17 kwijt. Deze houder is speciaal ontworpen voor LIPS-handboeien en kunt u zowel aan uw gewone dienstkoppel dragen als verdekt onder uw kleding. De handboeimagazijnhouder is exclusief door ons ontwikkeld in samenwerking met experts uit het werkveld. Deze houder is dan ook alleen bij Firstcarecompany verkrijgbaar. Firstcarecompany staat verder ook garant voor uw overige tactische accessoires, zoals koppelriemen, vuurwapen holsters en eerste hulp pouches

Bestellen bij Firstcarecompany

Firstcarecompany biedt online en offline een ruim assortiment aan tactische uitrusting. Plaatst u een online bestelling? Dan ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om op rekening te bestellen. Als particulier kunt u ook artikelen bij ons aanschaffen. Wij hanteren dan wel een minimum leeftijd van 18 jaar. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professioneel advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.