Winkelwagen 0
€ 0,00

Slagwerende helmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Slagwerende helm

Als één van de belangrijkste lichaamsdelen dient het hoofd altijd goed beschermd te worden. Een tactische helm of slagwerende helm van Firstcarecompany kan daarbij helpen. Onze slagwerende helmen beschermen het hoofd te allen tijde tegen bijvoorbeeld impact van stompe voorwerpen en contact met harde oppervlakken. Wij leveren onze tactische helmen aan zowel overheidsdiensten als particulieren.

Maximale bescherming met slagwerende helmen

Slagwerende helmen zijn gemaakt van materialen met uitstekende schokabsorberende eigenschappen. Voorbeelden van materialen die worden gebruikt, zijn kevlar, aramidevezels, composieten en soms metalen zoals titanium. Het ontwerp van slagwerende helmen is gestructureerd om maximale bescherming te bieden aan kwetsbare delen van het hoofd. De slagwerende helmen kunnen een gestroomlijnd profiel hebben om het risico schade te verminderen en de slagwerende helmen zijn vaak voorzien van een vizier of gezichtsbescherming.

Tactische helm van Firstcarecompany

De slagwerende helmen in ons assortiment zijn van het professionele merk Swiss Eye, dé Europese leider in tactische uitrusting. De klassieke helmen zijn ontworpen als slagwerende trainingshelm en zijn ideaal voor de training en inzet van speciale eenheden. De slagwerende helm wordt in een universele maatvoering geleverd. Dankzij de bijgeleverde inlayers die aan de binnenkant bevestigd kunnen worden en de verstelbare kinriem, kan de maatvoering aangepast worden naar het hoofd van iedere gebruiker. Wanneer de helm naadloos aansluit, biedt het namelijk de beste bescherming. Onze slagwerende helmen voldoen aan de EU-veiligheidsrichtlijn 89/686/EEG en is EN 1078-gecertificeerd. Deze Europese norm bepaalt de testvereisten en -methodes voor helmen die gebruikt worden als slagwerende hoofdbescherming. De Swiss Eye Tactische slagwerende helm van Firstcarecompany is hiervan een goed voorbeeld.

Meer dan helmen

Persoonlijk bescherming in gevaarlijke of trainingssituaties is erg belangrijk. Maak daarom uw tactische uitrusting compleet met onze tactische broekensteekwerende vesten en schilden. Deze items zijn voor zowel overheidsdiensten als particulieren geschikt als trainings- en beschermingsmateriaal. Wij bieden uitrusting aan van goede kwaliteit om de persoonlijke veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen. Niet alleen voor tactische - en slagwerende helmen zit u dus goed bij Firstcarecompany. 

Bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aan tactische kleding en slagwerende helmen aanbieden. U bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in tactische uitrusting en persoonlijke bescherming.

Kies vandaag voor ongeëvenaarde hoofdbescherming! Ontdek onze slagwerende helmen, perfect voor militaire, tactiache en sportieve situaties. Investeer in veiligheid en bekijk ons assortiment nu!