Winkelwagen 0
€ 0,00

Slagwerende helmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tactische helm

Als één van de belangrijkste lichaamsdelen dient het hoofd altijd goed beschermd te worden. Een tactische helm van Firstcarecompany kan daarbij helpen. Onze slagwerende helmen beschermen het hoofd te allen tijde tegen bijvoorbeeld impact van stompe voorwerpen en contact met harde oppervlakken. Wij leveren onze tactische helmen aan zowel overheidsdiensten als particulieren.

Verschil tactische helm en kogelwerende helm

Belangrijk om te weten is dat een tactische helm niet hetzelfde is als een kogelwerende of kogelvrije helm. De kogelwerende helmen van Firstcarecompany zijn, in tegenstelling tot de tactische helmen, vervaardigd uit aramidevezels. Hierdoor zijn ze zeer goed bestand tegen puntbelasting en wordt de kans op fataal letsel door kogelinslag aanzienlijk verminderd. Kogelwerende helmen bieden dus optimale bescherming tegen ballistische gevaren. Dit zijn gevaren die worden veroorzaakt door kogels met lage en hoge snelheden. Een tactische, niet-ballistische helm zal niet de juiste bescherming bieden in gevaarlijke gevechtssituaties en is niet bestand tegen kogelinslag. Een tactische helm is voor overheidsdiensten wel bij uitstek geschikt voor trainingsdoeleinden voor beveiligings- en politietaken. Voor particuliere outdoorliefhebbers is een tactische helm ook zeer geschikt tijdens buitenactiviteiten zoals hiking, paintball, survival en airsoft.

Tactische helm van Firstcarecompany

De slagwerende helmen in ons assortiment zijn van het professionele merk Swiss Eye, dé Europese leider in tactische uitrusting. De klassieke helmen zijn ontworpen als slagwerende trainingshelm en zijn ideaal voor de training en inzet van speciale eenheden. De helm wordt in een universele maatvoering geleverd. Dankzij de bijgeleverde inlayers die aan de binnenkant bevestigd kunnen worden en de verstelbare kinriem, kan de maatvoering aangepast worden naar het hoofd van iedere gebruiker. Wanneer de helm naadloos aansluit, biedt het namelijk de beste bescherming. Onze slagwerende helmen voldoen aan de EU-veiligheidsrichtlijn 89/686/EEG en is EN 1078-gecertificeerd. Deze Europese norm bepaalt de testvereisten en -methodes voor helmen die gebruikt worden als slagwerende hoofdbescherming.

Meer dan helmen

Persoonlijk bescherming in gevaarlijke of trainingssituaties is erg belangrijk. Maak daarom uw tactische uitrusting compleet met onze tactische broekensteekwerende vesten en schilden. Deze items zijn voor zowel overheidsdiensten als particulieren geschikt als trainings- en beschermingsmateriaal. Wij bieden uitrusting aan van goede kwaliteit om de persoonlijke veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen. Niet alleen voor tactische - en slagwerende helmen zit u dus goed bij Firstcarecompany. 

Bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aan tactische kleding aanbieden. Wanneer u een online bestelling plaatst, ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om te bestellen op rekening. Als particulier kunt u ook onze producten aanschaffen. Wij hanteren dan een minimum leeftijd van 18 jaar. U bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in tactische uitrusting en persoonlijke bescherming.