Winkelwagen 0
€ 0,00

Tenten

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bivaktent voor outdoorspecialisten

Als echte outdoorliefhebber weet u als geen ander hoe belangrijk beschutting is om te overleven. In al dan niet geforceerde noodsituaties waarin u de nacht buiten moet doorbrengen, kunt u dan ook niet zonder praktische en krachtige bivaktent. Het biedt u de nodige bescherming wanneer u een nacht onder de sterren voor de boeg heeft. Of u nu in de bossen verblijft, in de bergen of in andere onherbergzame gebieden – uw bivaktent beschermt u tegen de buitenlucht en alle weersomstandigheden. Sneeuw of wind, regen of onweer, met een bivaktent van Firstcarecompany slaapt u altijd veilig!

Twee- of driepersoons bivaktent

Bij Firstcarecompany kunt u terecht voor verschillende soorten bivaktenten. Of u er nu in uw eentje op uitgaat of met een gezelschap; wij bieden altijd de juiste bivaktent aan. Wij beschikken over een ruim assortiment van twee- en driepersoons bivaktenten. Het mooie van Firstcarecompany is dat u een stevige tent ontvangt voor een leuke prijs. Survivallen hoeft niet duur te zijn! Daarom bieden we naast hoogwaardige bivaktenten die tegen alle omstandigheden bestand zijn, ook tenten aan die geschikt zijn voor outdooractiviteiten en uitstapjes wanneer u lichte beschutting en onderdak bij de hand wilt hebben. Onze tenten zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende schutkleuren en –patronen. Zo is er voor iedereen wat wils!

Meer benodigdheden voor de outdoorliefhebber

Ook op zoek naar de geschikte bivaktent voor uw outdooractiviteiten? Dan kunt u vast en zeker ook andere benodigdheden gebruiken die onmisbaar zijn tijdens het survivallen. Wat dacht u van een geschikte slaapzak en lichtbron? Ook een veldbed is geen overbodige luxe. Daarnaast is het aannemelijk dat u vroeg of laat een vuur nodig heeft. Deze kunt u snel en eenvoudig aanmaken met een van onze fire steels. Tot slot kunt u natuurlijk altijd onverhoopt in een noodsituatie terechtkomen. Dan zult u uzelf gelukkig prijzen als u het niet vergeten bent om materialen voor noodsignalen en bijvoorbeeld tegen onderkoeling mee te nemen. Ook deze benodigdheden kunt u bij Firstcarecompany aanschaffen.

Bivaktent bestellen bij Firstcarecompany

Heeft u de geschikte bivaktent voor uw buitenactiviteit bij Firstcarecompany gevonden? Dan kunt u deze snel en eenvoudig bestellen via onze webshop. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bestelbevestiging. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Overheidsinstellingen kunnen bij ons ook op rekening bestellen. Wilt u de bivaktent eerst nog even bekijken voordat u deze aanschaft? Dan bent u ook meer dan welkom in onze winkel in Deventer. Hier kunt u onze producten rustig bekijken voor u ze mee naar huis neemt. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke uitrusting!