Winkelwagen 0
€ 0,00

Gezichtbescherming

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 46

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 46

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gezichtsbescherming

Het gezicht is een kwetsbaar onderdeel van het lichaam, daarom raden wij bij Firstcarecompany gezichtsbescherming aan als onderdeel van de uitrusting. Met het dragen van goede brillen en masker voorkomt u onnodig letsel. Daarnaast maakt gezichtsbescherming het makkelijker om te werken onder verschillende omstandigheden. Zon, wind, zand en sneeuw hebben dan minder invloed op de prestaties. 

Gezichtsbescherming met schietbrillen

Voorkom oogletsel bij het afvuren van een vuurwapen door een schietbril te dragen. Schietbrillen worden ook wel ballistische brillen genoemd. Dit type bril kan een hogere impact aan dan een normale veiligheidsbril en wordt daarom ook veel gebruikt door onder andere politie en defensie. In ons assortiment hebben wij verschillende schietbril kits. Deze pakketten bevatten verschillende kleuren lenzen. Door de juiste lens te plaatsen heeft u altijd goed zicht. Zo ervaart u bijvoorbeeld geen hinder tijdens de overgang van donker naar licht en kunnen reflecties worden gefilterd. 

Tactische zonnebrillen 

Tactische brillen beschermen voornamelijk tegen zon, maar daarnaast geeft het ook bescherming tegen zand, sneeuw en wind. Met deze speciale brillen wordt het makkelijker gemaakt om taken uit te voeren tijdens verschillende weersomstandigheden. In tegenstelling tot schietbrillen bieden niet alle tactische zonnebrillen specifiek bescherming tegen kogels. Sommige tactische zonnebrillen zijn ook voorzien van ballistische lenzen, waardoor deze brillen ook gezichtsbescherming biedt tijdens het afvuren van wapens. 

Gezichtsmaskers 

Wilt u nog meer bescherming? Dan zijn gezichtsmaskers nog een optie. Deze bedekken het hele gezicht en beschikken vaak over een ballistische bril die in het masker verwerkt is. Swiss Eye heeft een speciaal SWAT MASK gemaakt van neopreen. Dit materiaal is zacht, waardoor het comfortabel op het gezicht zit. Daarnaast houdt dit masker kou voor gezichtsbescherming, ook wind en stof tegen. Het Swiss Eye mask kan ook gedragen worden in combinatie met een helm. 

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van kogelwerende vesten tot gezichtsbeschermende producten. Plaatst u een online bestelling dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.