Winkelwagen 0
€ 0,00

Glock 17

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Glock 17 holster

De Glock 17 is een iconisch vuurwapen, ontworpen en geproduceerd door het Oostenrijkse bedrijf Glock GmbH. Omdat de Glock 17 slechts één van de producten uit de Glock-lijn is en dus ook haar eigen eigenschappen en afmetingen heeft, is het belangrijk om voor dit wapen een specifieke Glock 17 holster aan te schaffen.

Firstcarecompany.nl verkoopt holsters van verschillende merken, zoals de Cytac Glock 17 holster, de Glock 17 Kydex holster en de Glock 17 Dasta holster.

Wat kenmerkt de Glock 17 en zijn holster?

Zoals aangegeven is de Glock 17 uniek in zijn soort. Zo beschikt hij bijvoorbeeld over een iets groter frame dan de Glock 19. Dat verschil is voornamelijk merkbaar in de lengte van de loop en de grip. Dat is niet zo gek, want een Glock 17 heeft doorgaans een grotere magazijncapaciteit – kortom, daar passen meer kogels in.

U kunt zich voorstellen dat het verschil in grootte en gewicht ervoor zorgt dat ieder Glock-vuurwapen een eigen holster vereist. Voor de Glock 17 is dat vanzelfsprekend een Glock 17 holster.

De Glock 17 holsters van Firstcarecompany.com zorgen altijd voor een comfortabel draaggemak. Ongeacht of u een recreatieve schutter bent of juist een professional die het vuurwapen dagelijks draagt, zit de Glock 17 holster door de verstelbare draagposities altijd goed. Bovendien zijn ze allemaal vervaardigd van een duurzaam en lang meegaand materiaal!

Tijdens het dragen van een Glock 17 en bijbehorende holster staat natuurlijk uw veiligheid centraal. Daarom beschikken de holsters over een goede pasvorm en een goed retentiesysteem. Nog belangrijker is de triggerbescherming, die ervoor zorgt dat u niet per ongeluk de trekker kunt overhalen – vooral tijdens het in en uit de holster halen van uw Glock 17.

Merken Glock 17 holsters

Wij verkopen meerdere merken Glock 17 holsters en universele holsters. Hieronder lichten we er drie uit.

Cytac Glock 17 holster

De Cytac Glock 17 holster is gemaakt van polymeer, waardoor de holster licht aanvoelt, maar desalniettemin sterk is. Over het algemeen is de Cytac Glock 17 holster ook een prijsvoordelige optie.

Glock 17 Kydex holster

Een Glock 17 Kydex holster ligt doorgaans zeer nauw tegen uw lichaam aan en is bovendien nauwelijks zichtbaar als het gedragen wordt. Het thermoplastische materiaal waarmee een Glock 17 Kydex vervaardigd wordt, is zeer goed bestand tegen slijtage.

Glock 17 Dasta holster

De Glock 17 Dasta holster is zo vormgegeven dat het trekken van uw vuurwapen haast automatisch en intuïtief aanvoelt. De focus op concealed carry (verborgen dragen) betekent niet dat de Glock 17 Dasta holster niet geschikt om te dragen tijdens de dienst. Veel speciale eenheden gebruiken deze holster.

Firstcarecompany.nl verkoopt ook beenholsters.