Winkelwagen 0
€ 0,00

Magnum

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Magnum veiligheidsschoenen

Voor maximale voetbescherming raden wij professionele tactische schoenen aan. Een van de bekendste merken veiligheidsschoenen is Magnum. Magnum schoenen kregen internationale bekendheid dankzij de FBI. Deze schoenen werden namelijk gebruikt in het trainingscentrum van de FBI. Magnum veiligheidsschoenen zijn met name prettig tijdens het lopen van lange afstanden en bewandelen van ruige landschappen.

Magnum veiligheidsschoenen voor professionals

Magnum veiligheidsschoenen worden gedragen door verschillende professionals, zoals politie, defensie en brandweer. De schoenen zijn in eerste instantie ontwikkeld op aanvraag van overheidsinstanties. Er was namelijk behoefte aan een lichte en sportieve laars. Tot op de dag van vandaag maakt het merk stevige, comfortabele en veilige schoenen in het high performance-segment. De meeste schoenen uit het assortiment zijn CE-EN-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen. Tegenwoordig speelt duurzaamheid een belangrijke rol in de wereld van uitrusting en veiligheid. Hier speelt Magnum dan ook goed op in. De schoenen zijn namelijk gemaakt van duurzame materialen.

Magnum Rigmaster ambulance S3 veiligheidsschoenen

Een van onze bestverkochte Magnum veiligheidsschoenen is de Magnum Rigmaster ambulance S3. Dit is een zeer comfortabele veiligheidsschoen die dankzij zijn veilige karakteristieken ideaal is voor ambulancepersoneel en hulpverleningsdiensten. De Magnum Rigmaster trekt u zonder twijfel aan bij slecht of koud weer. Dankzij het uitgekiende membraansysteem blijven uw voeten altijd droog, warm en verzorgd, zelfs na een lange dienst met natte weersomstandigheden en winterse buien. De Magnum veiligheidsschoenen beschikken tevens over een schokabsorberende binnenzool, wat de schoen perfect maakt wanneer u knie-, nek- of rugklachten heeft. Tot slot is de Magnum Rigmaster ook nog eens vliegveldvriendelijk, wat de schoen ook geschikt maakt wanneer u dagelijks door veiligheidspoortjes of scanners loopt.

Magnum Viper Pro veiligheidsschoenen

Bent u op zoek naar stevige Magnum veiligheidsschoenen voor alledaags gebruik? Dan is de Magnum Viper Pro 8.0 een ideale allround schoen voor alle jaargetijden. Doordat de schoen waterdicht is, houdt u ook in natte weersomstandigheden uw voeten droog. Veel overheidsdiensten kiezen voor de Magnum Viper Pro 8.0 om zijn comfortabele pasvorm en kwalitatief goede afwerking. Met de buitenzool van carbon heeft u tevens altijd goede grip op iedere soort ondergrond. De Magnum Viper Pro is ook verkrijgbaar met zijwaartse rits. De Magnum Viper Pro 8.0 Side Zip is zeer gemakkelijk aan en uit te trekken. Vooral op de momenten dat u uw voeten even rust wilt gunnen na een aantal uren gesurveilleerd te hebben, zijn deze Magnum veiligheidsschoenen ideaal. Daarnaast zorgt de speciale zool van de Magnum Viper Pro 8.0 side zip ervoor dat uw gewrichten minder belast worden tijdens uw werkzaamheden en krijgen ook uw hiel en achillespees extra ondersteuning voor meer bescherming. De Magnum Viper Pro Leather 8.0 Waterproof is erg populair, omdat de schoen is gemaakt van leer en compleet waterdicht is. Hierdoor kunt u ook in natte jaargetijden deze zowel functionele als comfortabele Magnum veiligheidsschoenen dragen.

Magnum veiligheidsschoenen en meer

Een goede uitrusting zorgt ervoor dat agenten hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Bij Firstcarecompany leveren wij uitsluitend producten van goede kwaliteit. Naast Magnum veiligheidsschoenen bieden wij ook holsters, warmtebeeldcamera's en tassen. Zo worden warmtebeeldcamera's bijvoorbeeld ingezet door verschillende eenheden. Deze camera's vangen warmtebeelden op grote afstand op en de foto's kunnen worden opgeslagen op de SD-kaart. Het draait niet alleen om bescherming, ook hulp bieden is erg belangrijk. Met zuurstoftassen en eerstehulptassen kan goede hulp worden geboden om verwondingen te behandelen en ernstig letsel, voor zover dat mogelijk is, te voorkomen.

Bestellingen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany bieden wij veel meer dan alleen Magnum veiligheidsschoenen. Zo hebben wij  ook producten voor persoonlijke bescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Zo is deze groep beter beschermd tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wij bieden online een ruim assortiment aan; van tactische schoenen tot eerstehulptassen. Plaatst u een online bestelling, dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten bij ons aanschaffen? Dan hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen over Magnum veiligheidsschoenen of over één van onze andere produten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.