Winkelwagen 0
€ 0,00

Goggles

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 11

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 11

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Tactical goggles

Uw gezicht is een van de kwetsbaarste onderdelen van uw lichaam. Daarom raadt Firstcarecompany aan om gezichtsbescherming te dragen als onderdeel van uw tactische uitrusting. Door de juiste tactical goggles te dragen, voorkomt u onnodig letsel. Gezichtsbescherming zoals tactical goggles maken het gemakkelijker om uw werkzaamheden uit te voeren onder verschillende omstandigheden. Of het nu waait, regent of sneeuwt; het weer heeft minder invloed op uw zicht en prestaties. Firstcarecompany beschikt over verschillende tactical goggles die uw prestaties optimaliseren.

Schietbrillen of tactical goggles

Firstcarecompany heeft verschillende soorten gezichtsbescherming in haar assortiment. Denkt u bijvoorbeeld aan gezichtsmaskers en tactische zonnebrillen, maar ook schietbrillen. Het verschil tussen schietbrillen en tactische goggles is dat tactical goggles beschikken over een elastische strap, zodat u ze niet kunt verliezen wanneer u ze draagt. Beide soorten gezichtsbescherming zijn bestand tegen een hogere impact dan een normale veiligheidsbril. Daarom worden ze veelal gebruikt door onder meer politie en defensie. Bij het afvuren van een vuurwapen kunt u oogletsel dus het beste voorkomen door tactical goggles of schietbrillen van Firstcarecompany te dragen. Hiermee voorkomt u onnodig letsel ten gevolge van terugketsende loodfragmenten na het afvuren van een vuurwapen.

Bollé tactical goggles

Firstcarecompany heeft meerdere tactical goggles in haar assortiment van het hoogwaardige merk Bollé Safety. De Bollé Tracker Schietbril Smoke heeft ballistische en krasvrije glazen van 2,2 millimeter dik. Met een speciale coatinglaag worden beslagen glazen tegengegaan en biedt de bril 100% bescherming tegen UV-straling. Deze tactical goggles dragen de EN166-certificering en zijn ook beschikbaar in een uitvoering met clear glazen. De krasvrije, ballistische glazen van de Bollé X810 Tactical Goggles daarentegen zijn maar liefst 3 millimeter dik en zijn STANAG4296- en EN172-gecertificeerd. Deze tactical goggles zijn voorzien van een anti-foglaag. Beide brillen zijn zeer geschikt wanneer u op zoek bent naar veilige en lichtgewicht tactical goggles.

Professionele tactical goggles

Alle tactical goggles van Firstcarecompany beschermen u tegen splinterwerking en hagelmunitie. Dat maakt ze ideaal voor op de schietbaan of in het veld. Bent u namelijk niet beschermd tegen terugkaatsende loodfragmenten, dan kunt u uw oog ernstig beschadigen of zelfs verliezen. Wilt u tactical goggles kopen, dan bent u altijd verzekerd van gecertificeerde ballistische glazen voor optimale bescherming. Bij Firstcarecompany kunt u ook andere tactische uitrusting dan tactical goggles aanschaffen, zoals tactische handschoenen en tactische helmen. Bent u benieuwd naar de rest van ons assortiment? U kunt bij ons terecht voor alles omtrent persoonlijke bescherming, uitrusting en survival.

Contact

Firstcarecompany staat voor u klaar wanneer het gaat om tactische uitrusting en persoonlijk bescherming. Naast onze webshop kunt u ook terecht in onze fysieke winkel in Deventer voor professioneel advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.