Winkelwagen 0
€ 0,00

Overig

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Multitools kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het kopen van multitools? Schakel dan Firstcarecompany in. Binnen elektrisch gereedschap is een multitool een echte allrounder. Multitools kunnen namelijk gebruikt worden om materialen te zagen, door te slijpen, te schuren en te krabben. Het grote voordeel hiervan is dat er enorm veel opzetstukjes zijn. Een multifunctionele machine past zich aan op uw werkzaamheden. Er zijn twee varianten binnen de multitools: de roterende en oscillerende multitool. Ons assortiment is breed, dus voor de aanschaf van multitools zit u bij Firstcarecompany zeker goed!

De beste opties voor het kopen van multitools

Om u te kunnen voorzien van diverse tools beschikken wij over een breed assortiment. De voordelen van het kopen van multitools zijn dat u deze kunt gebruiken voor meerdere doeleinden. Daarnaast zijn ze ideaal voor gedetailleerde kleine klussen. Tot slot klust u met een elektrische multitool altijd zonder het verliezen van kracht of eventuele accu uitval. We willen u ook nog het verschil uitleggen tussen oscillerende en roterende multitools. Een oscillerende multitool is het meest voorkomend, werkt op basis van trillingen en wordt het meest gebruikt door professionals. Deze is ideaal voor materialen zagen, doorslijpen, schuren en krabben. De roterende multitool wordt gebruikt voor getailleerde klussen zoals het graveren en schuren van kleine oppervlaktes.

Leatherman Raptor Response Traumaschaar

Zodra u multitools wil kopen, raden we u aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Leatherman Raptor Response Traumaschaar. Dit is een hulpverleningsschaar die robuust uitgevoerd is en bestemd is tegen een stootje! De schaar beschikt over verschillende praktische features welke onmisbaar zijn voor ambulance en eerste hulp personeel. De multitool beschikt tot slot over een speciale afgestompte schaarpunt om veilig te kunnen werken bij het open knippen van kleding bij reanimatie of verkeersslachtoffers.

Voor het kopen van multitools kunt u terecht bij Firstcarecompany

Wilt u graag multitools kopen? Bestel dan direct uw favoriet(en) in onze webshop! U ontvangt binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Het is van belang dat u op de hoogte bent van het feit dat overheidsinstanties bij ons op rekening kunnen bestellen. Voor bedrijven is dit eventueel mogelijk op aanvraag. Heeft u vragen over onze overige tools of wilt u meer informatie over een van onze andere producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U bent ook te allen tijde welkom in onze showroom in Deventer. We helpen u graag verder.