Winkelwagen 0
€ 0,00

Olight

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Zaklamp Olight

Een zaklamp van Oligth is een zaklamp van Chinese bodem die internationaal grote bekendheid geniet om haar goede kwaliteit en vele gebruik door professionals. De zaklampen van Olight zijn innovatief, beschikken over de nieuwste technische features en leveren hoge prestaties. Firstcarecompany heeft een ruim assortiment Olight zaklampen die zeer geschikt zijn voor politie, defensie en beveiligingspersoneel. Ook als particulier, survivalexpert of outdoorspecialist kunt u de juiste Olight zaklamp voor uw activiteiten aanschaffen. Met een zaklamp van Olight bent u altijd voorbereid op iedere situatie, in het licht én in het donker!

Oplaadbare zaklamp Olight

Bij Firstcarecompany kunt u kiezen uit zowel oplaadbare zaklampen van Olight als Olight zaklampen op batterij. Onze sterkste oplaadbare Olight LED zaklamp is de Olight Warrior X Pro. Deze zaklamp heeft vier verschillende lichtstanden met maar liefst 2250 lumen aan licht! Deze zaklamp is bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens uw dienst. Dankzij de zogenaamde 'tactische kroon' op de lampkop van de zaklamp is het mogelijk om een pijnprikkel toe te dienen of een zijruit mee in te slaan in geval van nood. Daarnaast maakt de metalen draagclip de zaklamp ideaal om te bevestigen aan lussen van het standaard kogelwerende vest van de Nederlandse politie. De Olight Warrior X Pro hebben wij al tot grote tevredenheid aan verschillende overheidsinstanties geleverd. Andere uitblinkers uit ons assortiment zijn:

Zaklamp Olight X Pro

De Olight X Pro beschikt over dezelfde specificaties als de Olight Warrior X Pro. De zaklamp wordt geladen middels magneetcontact. Het enige wat u hoeft te doen is simpelweg de MCC3-USB-laadkabel aansluiten op de achterkant van de zaklamp. Dit nieuwe laadmanagement maakt het mogelijk om de zaklamp wel 100% sneller op te laden dan eerdere uitvoeringen van de Olight zaklampen. Zo zit u nooit meer zonder werkende zaklamp!

Zaklamp Olight M2R Pro

De Olight M2R Pro is een zeer compacte en krachtige tactische LED zaklamp met vier lichtstanden en maar liefst 1800 lumen aan licht. Dankzij het kleine formaat is ook deze zaklamp zeer geschikt voor gebruik tijdens de dienst. Het bereik van de lichtbundel is tot wel 280 meter! Zo vindt u zichzelf niet langer in situaties waarin u de omgeving niet goed kunt zien of verkennen.

Zaklamp Olight Seeker 2 Pro

De Olight Seeker 2 Pro is een limited edition Olight zaklamp met wel vijf verschillende lichtstanden en 3200 lumen aan licht. Dankzij de professionele systemen wordt een zeer krachtige lichtbundel van wel 250 meter gecreëerd. Dit maakt deze zaklamp uitermate geschikt voor surveillancedoeleinden of werkzaamheden binnenshuis waar het licht beperkt is.

Zaklamp Olight bestellen

Firstcarecompany is specialist in uitrusting. Maak uw uitrusting compleet met een professionele zaklamp van Olight. Heeft u nog vragen over ons assortiment of wilt u graag advies in welke zaklamp het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met onze expertise in persoonlijke bescherming.