Winkelwagen 0
€ 0,00

Rugzakken & Tassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 287

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 287

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tactische rugzak


Heeft u vaak niet voldoende ruimte in uw huidige tas of rugzak om uw tactische uitrusting in op te bergen of te vervoeren? Of biedt uw tactische tas niet de nieuwste mogelijkheden en opties die u wel graag zou willen hebben? Dan is een tactische rugzak van Firstcarecompany voor u de uitkomst. Een tactische rugzak biedt meer dan voldoende ruimte voor al uw multitools en uw praktische bezittingen, zoals telefoon, portemonnee en lunch. Daarnaast heeft u alle benodigdheden in een oogwenk bij de hand, want dankzij slim geplaatste vakken en ritsen kunt u uw spullen altijd snel pakken en weer opbergen.

Grey is the new tactical

De tactische rugzak komt voor in verschillende soorten kleuren voor verschillende situaties. Tijdens uw dienst of outdooractiviteiten wilt u natuurlijk zo goed mogelijk gecamoufleerd zijn. Of u nu dienst heeft in het stadsgebied of in de natuur - Firstcarecompany heeft de juiste tactische rugzak voor u. Voor camouflage in het straatbeeld geldt tegenwoordig: grey is the new tactical. Vroeger was zwart de tactische kleur bij uitstek. Tegenwoordig zijn professionals van mening dat grijs veel onopvallender is in het straatbeeld. Daarom wordt tactische uitrusting nu vaak in het grijs geproduceerd. Grijs is natuurlijk geen onopvallende kleur als u gecamoufleerd een natuurgebied binnen wilt treden. Daarom bieden wij ook tactische rugzakken in de kleuren multicam en woodland. Beide kleuren camoufleren de rugzak extreem goed. De multicam tactische rugzak is iets lichter van kleur dan de woodland tactische rugzak. Zo bent u altijd voorbereid op iedere situatie.

5.11 slingbags

Ideaal om de tactische rugzak mee te combineren zijn de 5.11 slingbags voor extra opslagruimte. Deze slingbags zijn voorzien van het zeer praktische Cross-Body schoudersysteem met één enkele diagonale schouderband. Hierdoor kunt u snel bij uw uitrusting komen door de slingbag naar de voorkant te draaien. Het schouderbandsysteem is zowel door links- als rechtshandige gebruikers probleemloos te dragen. Het 5.11 tier-systeem is speciaal ontwikkeld om de slingbags te kunnen bevestigen op alle 5.11 rugzakken van de RUSH-serie, zoals de RUSH 12, RUSH 24 en RUSH 72. Voor een complete uitrusting kiest u dus voor een tactische rugzak in combinatie met een praktische slingbag.

Tactische rugzak met lasercut inserts

Deel de ruimte in uw tactische rugzak nu nog slimmer en efficiënter in met de lasercut inserts van Firstcarecompany. Dit is een nieuw molle-systeem waarmee de gaten met een lazer uitgesneden zijn voor extra precisie. Lasercut insert zijn handige inserts die in een tactische rugzak geplaatst kunnen worden om accessoires te plaatsen en snel uit de tas of rugzak ter hand te nemen. 

Tactische rugzak van Firstcarecompany

Bent u op zoek naar een tactische rugzak om uw uitrusting veilig in op te bergen en mee te vervoeren? Firstcarecompany biedt u online en in de winkel een ruim assortiment aan. Heeft u nog vragen of wilt u weten welke tactische rugzag het beste bij u past? Neem dan contact op met onze professionals. Zij zijn u graag van dienst in hun expertise in persoonlijke bescherming.