Winkelwagen 0
€ 0,00

Persoonlijke bescherming

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 210

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 210

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Persoonlijke bescherming 

Om veilig te werken zijn goede uitrusting en persoonlijke bescherming erg belangrijk. Bij Firstcarecompany bieden wij producten voor persoonlijke bescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Zodat deze groepen beschermd zijn bij ernstige calamiteiten. 

Steek- en kogelwerende vesten

Voor bescherming tegen steekwapens en vuurwapens wordt gebruik gemaakt van steek- en kogelwerende vesten. Deze vesten zorgen ervoor dat een steekwapen of kogel niet door het lichaam heen gaan en ernstige schade veroorzaakt bij iemand. Er zijn verschillende soorten vesten; zo zijn er vesten die onder de kleding te dragen zijn en dus niet direct zichtbaar zijn en overvesten die wel zichtbaar zijn. Is het vest geraakt? Dan is het belangrijk om een nieuw kogelwerend vest aan te schaffen. Het oude vest is namelijk beschadigd en functioneert hierdoor niet meer optimaal. Kogelwerende vesten bieden vaak geen bescherming tegen steekwapens. Voor bescherming tegen scherpe wapen is een steekwerend vest nodig. 

Helmen 

Het hoofd is één van de belangrijkste lichaamsdelen om te beschermen. Het dragen van een helm beschermt het hoofd van bijvoorbeeld rondvliegende brokstukken. Om bescherming te bieden tegen kogels worden vaak kevlar helmen gebruikt. Bij deze helmen komt een kogel er niet doorheen. Voor nog meer bescherming is het mogelijk te kiezen voor een helm met een kogelwerend visier.

Persoonlijke bescherming voor politie 

Bij de Politie hebben de medewerkers dagelijks te maken met verschillende calamiteiten, calamiteiten die wellicht gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk dat agenten uitgerust zijn met materialen van goede kwaliteit. Bij Firstarecompany kunnen wij alles bieden om de persoonlijke veiligheid te bevorderen. Zo hebben wij in ons assortiment naast vesten en helmen ook speciale schilden. Het ballistische schild met LED module wordt in verschillende eenheden gebruikt vanwege het lichte gewicht en de verblindende functie van de LED module. Naast het ballistische schild hebben wij een aantal lexaan schilden op aanvraag.

Bestellingen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van kogelwerende vesten tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.