Winkelwagen 0
€ 0,00

Inspectie spiegels

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Inspectiespiegels

Als u een ruimte of straat veilig wilt inspecteren, zijn inspectiespiegels een handige tool om op zak te hebben. Er kunnen zich zo nu en dan situaties voordoen die u van tevoren niet heeft kunnen voorzien. Door de handelbare vorm kunt u uw inspectiewerkzaamheden tijdens uw dienst veilig uitvoeren. Zo kunt u bij een verkenning gemakkelijk om een hoek kijken of een voertuig inspecteren. Maar ook voor het onderzoeken van objecten op explosieven of verdachte goederen zijn inspectiespiegels ideaal. Inspectiespiegels worden tevens toegepast in penitentiaire inrichtingen, ambassades, kazernes of bij de beveiliging van toegangen van beveiligde objecten. Bij Firstcarecompany vindt u ongetwijfeld de inspectiespiegels waar u naar op zoek bent.

 

Veelzijdigheid van onze spiegels

De inspectiespiegels van Firstcarecompany zijn telescopisch en speciaal ontworpen om bevestigd te worden aan iedere willekeurige telescoop wapenstok. Ze hebben een uitschuifbare steel waardoor de lengte naar ieders wens kan worden ingesteld. Door de compacte afmeting en instelbaarheid zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Zo kunt u ze gemakkelijk meenemen en zijn ze tevens eenvoudig op te bergen in voertuigen. De lichtgewicht telescopische steel van de inspectiespiegel is vervaardigd uit aluminium en daardoor erg stabiel in gebruik. Daarbij zorgt de ledverlichting, die middels een zaklamp connector is aangesloten, ervoor dat de inspectiespiegels ideaal zijn voor het onderzoeken van voertuigen, tussenruimtes, objecten, meubilair en donkere hoeken.

 

ESP spiegels

Ons assortiment bestaat uit diverse inspectiespiegels. De inspectiespiegels van het merk ESP zijn zo ontworpen dat ze binnen verschillende doeleinden toegepast kunnen worden. Zo is de ESP-DM-160-LM een van onze meest uitgebreide inspectiespiegels. Door het rubberen handvat met reliëf heeft de inspectiespiegel een goede greep en met de instelbare afmeting van 48 tot en met 100 centimeter kan deze naar ieders wens worden ingesteld. Tevens is de hoek van de spiegel instelbaar en is deze voorzien van ledverlichting. Zo kan deze inspectiespiegel ook binnen donkere ruimtes uitstekend gebruikt worden. De ESP DM-160-LM wordt standaard geleverd in de 14 leduitvoering. Wenst u echter een ledzaklamp met meer lichtopbrengst, dan adviseren wij u om voor de TREX-verlichting te kiezen.

 

Contact

Heeft u interesse in onze inspectiespiegels? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via de webshop. U ontvangt binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. U bent ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Heeft u nog vragen over de inspectiespiegels? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen.