Winkelwagen 0
€ 0,00

Beentassen eerste hulp

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Beentassen

Om uw werk als ambulance- of EHBO-personeel veilig en optimaal uit te kunnen voeren, is een tactische tas of rugzak van groot belang. Zo kunt u bij Firstcarecompany terecht voor beentassen om al uw noodzakelijke uitrustingsartikelen op te bergen en mee te dragen. Een goede tas biedt meer dan genoeg ruimte voor al uw benodigdheden en praktische bezittingen, zoals telefoon, portemonnee of lunch, zodat u deze altijd bij de hand heeft. Dankzij de slimme vakken en ritsen kunt u uw spullen altijd snel pakken en weer opbergen. Bij Firstcarecompany vindt u ongetwijfeld de juiste tas die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Beentassen Firstcarecompany

Firstcarecompany heeft een aantal beentassen in het assortiment. Zo beschikken we over de eerste hulp heuptas Quickaids. Deze compacte tas is snel met één hand te openen en heeft verschillende opbergmogelijkheden met elastische bevestigingssystemen, zodat u uw eerste hulpmateriaal geordend en efficiënt kunt opbergen. De tas kunt u als heuptas dragen door middel van het bijbehorende bevestigingssysteem voor aan de riem en twee bovenbeen bevestigingsbanden. Daarnaast beschikken we ook over de heuptas van Fasts. Ook met deze tas kunt u uw noodzakelijke tools met u meedragen. Daarnaast is de tas zeer gemakkelijk te openen. Door de diverse opbergvakken kunt u al uw benodigde materialen meenemen.

Andere tassen

Bij Firstcarecompany beschikken we, naast beentassen, ook over rugzakken en overige eerste hulp tassen. Als u huidige tas niet over voldoende ruimte beschikt, is een EHBO-rugzak van Firstcarecompany een goede uitkomst. Onze rugzakken bieden meer dan voldoende ruimte voor al uw benodigdheden, zodat u alles bij de hand heeft. Door de overzichtelijke opbergvakken en ritsen kunt u al uw tools snel en gemakkelijk erbij pakken en weer opbergen. Zoekt u juist een kleinere tas? Dan heeft Firstcarecompany ook diverse compacte eerste hulp tassen. In deze tassen kunt u al uw items kwijt en heeft u alles geordend en binnen handbereik. De tas kunt u meenemen door middel van de handgrepen of de meegeleverde draagriem.

Beentassen kopen bij Firstcarecompany

Heeft u interesse in de beentassen van Firstcarecompany? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen via onze webshop. U ontvangt binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. Wilt u de beentassen eerst fysiek bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Heeft u nog vragen over onze beentassen of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan graag voor u klaar.