Winkelwagen 0
€ 0,00

Ghillie Suits en Camouflage

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Camouflage pak

Een camouflage pak is ontworpen met als doel om de drager ervan zo onopvallend mogelijk te laten zijn. Het dragen van een camouflage pak maakt u dan ook zo goed als onzichtbaar voor uw omgeving. Daarnaast biedt het ook bescherming, aangezien u door het dragen van een camouflage pak anoniem blijft. Op deze manier kunt u ongestoord en onopgemerkt uw gang gaan. Voor een goed camouflage pak bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres!

Camouflage

Een camouflage pak kan in verschillende beroepen van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan defensiepersoneel, zoals snipers, maar ook natuurfotografen en dierspotters. Voor hen is het belangrijk om op te gaan in de natuur, zodat dieren niet schrikken en weggaan. Een camouflage pak laat u opgaan in de omgeving en zorgt ervoor dat u niet opvalt. Het dragen van een camouflage pak brengt dus veel verschillende voordelen met zich mee.

Verschillende soorten

Bij Firstcarecompany hebben we verschillende soorten camouflage pakken, in diverse vormen, maten en delen. U kunt dus een camouflage pak kiezen op basis van de omgeving waar u zich bevindt. Zo is het Ghillie Woodland 4-delig Camouflagepak bijvoorbeeld perfect voor bossen of gebieden met veel vegetatie. Het pak is gemaakt van 100% polyester en brandwerend, waardoor uw veiligheid nooit in het geding zal zijn. De hoofdbedekking van het camouflagepak beschikt over een netstructuur om de contouren en ogen van de drager te verbergen en geen ongemak van hinderlijke insecten te hebben. Ideaal dus om u volledig op te laten gaan in uw omgeving!

Meer dan camouflage pakken

Wilt u een camouflage pak kopen? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via onze webshop. U ontvangt dan van ons binnen 24 uur een bevestiging van uw bestelling. Bij Firstcarecompany hanteren we een minimumleeftijd van 18 jaar voor de aankopen in onze (web)winkel. Overheidsinstanties hebben de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Bij Firstcarecompany zit u niet alleen goed voor camouflage pakken, ook voor kogelwerende vesten, tassen, schoenen en nog veel meer bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op, onze experts staan klaar om u verder te helpen!