Winkelwagen 0
€ 0,00

Key-bak

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Key-bak

Tijdens uw werk is het belangrijk dat u uw sleutels veilig kunt opbergen, maar ook gemakkelijk in gebruik kunt nemen. Bij Firstcarecompany bieden we diverse mogelijkheden om uw sleutels eenvoudig bij u te dragen. Ook voor andere koppelriemaccessoires bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Benodigde materialen worden vaak in tassen of pouches geplaatst om zo snel en eenvoudig mogelijk te werk te gaan. Om het opbergen en in gebruik nemen van een tool veiliger en minder tijdrovend te maken, heeft Firstcarecompany diverse soorten accessoires in haar assortiment. Wij bieden koppelriemaccessoires, zoals een uitrekbare sleutelhanger, die de organisatie van kleine details van defensie of politie een stuk gemakkelijker maken.

 

Key-bak sleutelhouders

Als u op zoek bent naar een key-bak sleutelhouder, bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat namelijk uit diverse soorten key-bak sleutelhouders. Ons assortiment bestaat uit sleutelhouders die zijn gemaakt voor veelvuldig gebruik. Zo beschikken we over de Key-bak 36 waar u met gemak vijf sleutels aan kunt hangen. Het koord kunt u uittrekken waardoor u uw sleutels snel in gebruik kunt nemen. Als u op zoek bent naar een sleutelhouder met meer capaciteit, kunt u kiezen voor de zeer robuuste sleutelhouder Key-bak Super 48. Deze heeft de capaciteit om meer dan 22 sleutels te dragen, zonder dat het gewicht van de sleutels het koord uit de houder trekt. Daarnaast heeft deze sleutelhouder de mogelijkheid om de sleutels door middel van een lock functie vast te zetten.

 

 

Meer sleutel- en gearhouders

Het assortiment van Firstcarecompany bestaat, naast Key-bak sleutelhouders, ook uit andere sleutel- en gearhouders. Zo kunt u bij ons terecht voor handboeisleutelhouders, zodat u uw handboeisleutel snel ter hand kunt nemen of opbergen. Ook uw overige uitrusting en accessoires kunt u gemakkelijk meenemen door middel van een gearkeeper. Deze bevestigt u aan uw koppelriem, zodat u uw uitrusting of tool gemakkelijk aan- en af kunt koppelen. Dit geldt ook voor onze collectie aan Lanyards. Deze houders met broekriemsluiting zijn geschikt voor het dragen en veiligstellen van uitrusting zoals vuurwapens, portofoons of een zaklamp. We beschikken nog over veel meer sleutelhouders. Zo zit in ons assortiment ook uitrekbare sleutelhangers met clip. Zo beschikt u altijd over uw sleutel.

 

Key-bak sleutelhouder bestellen

Bij Firstcarecompany bestelt u uw Key-bak sleutelhouder gemakkelijk online. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bestelbevestiging. Wilt u onze items liever fysiek bekijken? Dan kunt u ook langskomen in onze vestiging in Deventer. Daar staan onze specialisten voor u klaar. Voor welke Key-bak sleutelhouder u ook kiest, Firstcarecompany heeft gegarandeerd de juiste houder die past bij uw wensen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.