Winkelwagen 0
€ 0,00

Gear keepers

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gear keepers

Een goede bereikbaarheid van wapens is zeer belangrijk bij politie- en defensiewerk. Daarbij is het van belang dat de wapens gedurende het werk gemakkelijk en op een veilige manier vervoerd en opgeborgen kunnen worden om ongelukken te voorkomen. Firstcarecompany heeft diverse gear keepers in het assortiment om het werk zo veilig en makkelijk mogelijk te maken. Om de persoonlijke veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen, bieden wij alleen producten van de hoogste kwaliteit aan.

Gear keepers Firstcarecompany

Firstcarecompany heeft diverse gear keepers in haar assortiment. Zo beschikken we over de Gearkeeper RT3-5553 en de Gearkeeper RT3-5553-E. Beide gear keepers zijn een retractor om uitrusting en accessoires veilig binnen handbereik te hebben. De RT3-553 wordt aan de koppelriem bevestigd door middel van velcro en de RT3-5553-E door middel van een metalen riemclip. Aan het uiteinde van de rvs-lijn zit een quick connect connector met een splitring. Hierdoor kunt u uw uitrusting of tool snel en gemakkelijk aan- en afkoppelen. Beide gear keepers zijn krachtige uitvoeringen en speciaal geschikt voor diverse modellen handvuurwapens. Firstcarecompany heeft ook gear keepers in het assortiment speciaal voor handboeisleutels. Zo kunt u uw handboeisleutels snel ter hand nemen of juist opbergen. Ook deze gear keepers zijn gemakkelijk te bevestigen aan uw burger- en of dienstriem.

Andere koppelriemaccessoires

Naast gear keepers heeft Firstcarecompany ook diverse andere koppelriemaccessoires in haar assortiment. Zo wordt het pakken van een item minder tijdrovend. Onze carabiners hebben sterke haken voor het vastzetten of ophangen van uitrusting, tools of accessoires. Deze zijn ideaal om mee te dragen aan uw rugzak, riemlus of tool. Ook lanyards kun je gemakkelijk aan een koppelriem worden bevestigd en zijn handig om uw uitrusting veilig te stellen. Voor het opbergen van sleutels hebben we diverse key-bak sleutelhouders met een minimum capaciteit van vijf sleutels. Firstcarecompany heeft dus diverse accessoires in haar assortiment die eenvoudig aan een riem gekoppeld kunnen worden.

Gear keepers bestellen

Heeft u interesse in onze gear keepers? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop. U ontvangt binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. U bent ook altijd van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Hier staan onze specialisten klaar om u verder te helpen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over gear keepers en beantwoorden al uw vragen.