Winkelwagen 0
€ 0,00

Hoofdlampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Hoofdlamp kopen

Wilt u een tactische hoofdlamp kopen? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Wij hebben diverse hoofdlampen in ons assortiment van verschillende hoogstaande merken. Hierdoor zit er voor iedere tactische specialist wel een geschikte hoofdlamp bij. Hoofdlampen zijn ideaal in situaties waar u extra licht nodig heeft, maar tegelijkertijd uw handen vrij wilt houden. De hoofdlamp geeft extra licht in de richting waarnaar u kijkt, zodat u beter zicht heeft. Een hoofdlamp kan dus van pas komen in verschillende situaties.

Hoofdlamp kopen van Led Lenser

Bij Firstcarecompany bieden we verschillende hoofdlampen van Led Lenser. Zo hebben we hoofdlampen van diverse prijzen, uiteenlopend van €70,- tot €200,-. De Led Lenser H5R Core Oplaadbare LED Hoofdlamp is een oplaadbare compacte LED-hoofdlamp met 500 lumen aan licht. De hoofdlamp is gemakkelijk te bedienen en de lichtstanden zijn traploos te dimmen door een vloeiende beweging met de handige draaiknop. Heeft u behoefte aan een sterkere lamp? Kijk dan eens naar de Led Lenser H19R CORe oplaadbare Led Hoofdlamp, een extreem krachtige oplaadbare LED-hoofdlamp met maar liefst 3500 lumen aan licht. De Led Lenser is eenvoudig te bedienen aan de hand van de knoppen op de bovenzijde. Daarnaast heeft deze hoofdlamp een unieke ‘’Fusion Beam’’ lichtbundel, die de kracht en finesse van twee lenzen combineert. Dit maakt individueel regelbare schijnwerpers met intuïtieve bediening mogelijk. Wilt u dus een hoofdlamp kopen? Dan heeft u bij Firstcarecompany een brede keuze op gebied van Led Lenser lampen.

Hoofdlampen van Princeton Tec

Bij Firstcarecompany bieden we ook diverse hoofdlampen aan van het merk Princeton Tec. Hiervan hebben wij hoofdlampen van verschillende kleuren, soorten en prijsklassen. Zo hebben we de Princeton Tec FRED LED hoofdlamp, een nieuw item in onze collectie. Deze hoofdlamp is extreem licht en weegt maar 78 gram. Hierdoor is de lamp eenvoudig mee te nemen. Een parel in onze collectie is de Princeton Tec VIZ TAC MPLS LED Hoofdlamp. Deze is speciaal ontwikkeld voor militaire of tactische doeleinden met een multicam elastische camouflage hoofdband. Perfect voor als u in het leger, bij de politie of andere vormen van beveiliging opereert. Ook dan heeft u dus genoeg opties om een hoofdlamp te kopen van Princeton Tec.

Contact voor hoofdlamp kopen

Bij Firstcarecompany vindt u een groot assortiment aan producten voor zowel particulieren, de zakelijke markt en overheidsinstanties. Heeft u interesse om een hoofdlamp te kopen of een van onze vele andere producten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!