Winkelwagen 0
€ 0,00

Badges/Patches

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klittenband embleem

Op zoek naar een mooi en/of functioneel klittenband embleem voor op uw outfit of uitrusting? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan zowel functionele klittenband emblemen als mooie en grappige klittenband emblemen. Zo hebben we bijvoorbeeld functionele emblemen in ons assortiment voor verpleegkundigen en beveiligers en zelfs voor de begeleiders van politiehonden. Voor een klittenband embleem zit u bij Firstcarecompany dus zeker goed.

Functioneel klittenband embleem

In ons assortiment hebben we verschillende mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een functioneel en professioneel klittenband embleem. Neem bijvoorbeeld de Politie Bagde Hondenbegeleiders 3, een fraai geborduurd klittenband embleem met hard klittenband aan de binnenkant. Een professioneel product dat enkel wordt verkocht aan medewerkers van de politie. U dient daarom uw dienstnummer en korpsnaam door te geven bij het bestellen van dit product. Naast emblemen voor de politie hebben we ook nog de Medic Badge 3D Glow in the Dark, een klittenband embleem waarmee verpleegkundigen zich zowel in het licht als in het donker herkenbaar kunnen maken. Dankzij het klittenband aan de achterzijde is het klittenband embleem eenvoudig te bevestigen aan kleiding of uitrusting. Voor beveiligers hebben wij ook verschillende klittenband emblemen namelijk de Security badge small en de Security badge large. Deze badges zijn professioneel geborduurd om op een jas, trui, vest of andere uitrusting te plaatsen. De badges zijn beide zwart van kleur met daarop in het wit de tekst security.

Informele klittenband emblemen

Bij Firstcarecompany bieden we naast formele en professionele klittenband emblemen, ook een aantal informele klittenband emblemen aan. Kijk maar eens naar de Zombie outbreak respons badge of de Guns and Coffee badge. Beides badges zijn voorzien van klittenband aan de achterzijde waardoor ze eenvoudig en snel te bevestigen zijn aan kleding of uitrusting. Naast deze twee klittenband emblemen hebben we ook nog de Night Vision Skull Patch. Dit embleem is gemaakt van 3D PVC en heeft aan de achterzijde klitteband zodat deze eenvoudig is te bevestigen. De afmetingen van deze batch zijn: 9.5 x 8 CM.

Meer producten van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany kunt u voor veel meer terecht dan alleen een klittenband embleem. Als de tactische specialist van Nederland bieden wij namelijk nog veel meer producten aan. Neem gerust eens een kijkje bij onze producten voor bijvoorbeeld persoonlijke bescherming, kleding of tools.

Contact Firstcarecompany

Voor zowel professionele en informele klittenband emblemen kunt u dus bij Firstcarecompany terecht. Heeft u interesse in een van onze klittenband emblemen? Bestel hem dan direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Vragen of meer weten over een van onze vele andere producten? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer, dan helpen wij u graag verder.