Winkelwagen 0
€ 0,00

Slag- en stootkussens

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stootkussen kopen

Firstcarecompany is gespecialiseerd in tactische uitrusting. Daaronder vallen ook diverse trainingsmiddelen. Het is van groot belang dat u uw persoonlijke bescherming kunt waarborgen en u uw werkzaamheden tijdens de dienst veilig kunt uitvoeren. Er kunnen zich namelijk situaties voordoen die u van tevoren niet heeft kunnen voorzien. Bij Firstcarecompany kunt u daarom onder andere een stootkussen kopen. Zo bent u altijd klaar om te reageren in momenten van nood.

Stootkussen voor wapenstok kopen

Bij Firstcarecompany kunt u een stootkussen kopen die ontworpen is voor een wapenstok. Dit slagwerende trainingskussen is speciaal voor het oefenen van skills met de telescoop wapenstok en lange wapenstok. Het kussen vangt de klappen goed op en heeft een speciale beschermlaag waardoor er ook met stalen telescoop wapenstokken geslagen kan worden. Zo kunt u zich voorbereiden op situaties of momenten van nood. Aan de achterzijde van het stootkussen zijn diverse bevestigingsbanden bevestigd, zodat u het kussen goed vast kunt houden. U kunt het kussen zelfs op verschillende hoogtes vasthouden. Zo is het stootkussen voor iedereen goed vast te houden.Twijfelt u over welk stootkussen u moet kopen die ontworpen is voor een wapenstok? Onze experts helpen u graag verder!

ESP trainingsschild

Een ander stootkussen dat u kunt kopen bij Firstcarecompany, is het ESP trainingsschild. Dit professionele trap- en stootkussen van ESP wordt door zowel overheidsdiensten als particulieren ingezet. Het stootkussen is speciaal ontwikkeld om met geweldsmiddelen te trainen, zoals een telescoopwapenstok en andere wapenstokken die in gebruik zijn door de politie en overheid. De vulling en verwerking van het trainingskussen minimaliseert de vrijgekomen energie tot een minimum. Uiteraard kan het trainingskussen ook gebruikt worden als trap- of stootkussen voor gevechtssporten. Een stootkussen van ESP is een zeer zware kwaliteit kussen, doordat deze speciaal ontwikkeld zijn voor training met geharde slagwapens. Aan de achterzijde zijn bevestigingsbanden verwerkt om het kussen goed vast te kunnen houden.

Stootkussen kopen bij Firstcarecompany

Wilt u graag een stootkussen kopen om u optimaal voor te bereiden op onvoorziene situaties? Bij Firstcarecompany bestelt u deze gemakkelijk online. Na het bestellen ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar voor aankopen in onze (online) winkel. Als overheidsinstantie is het mogelijk om op rekening te bestellen. Komt u er niet uit met uw online bestelling? U bent ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Hier staan onze specialisten graag voor u klaar om u te voorzien van advies en kunt u ze zelfs eerst uitproberen. Weet u nog niet welk stootkussen u graag wilt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.