Winkelwagen 0
€ 0,00

Zaklampen op batterij

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Zaklamp op batterij

Wij vertrouwen veel op ons zicht. In het donker hebben wij alleen een stuk minder aan ons zicht. In donkere situaties waar onze ogen alleen het niet redden is de oude vertrouwde zaklamp een tool die niet kan ontbreken. Bij Fistcarecompany hebben wij verschillende zaklampen in ons assortiment, van klassieke LED lampen tot UV-verlichting. 

Jachtpakket

Zaklampen zijn uitermate handig om in te zetten tijdens het jagen in de avonduren. Het Nitecore jachtpakket is speciaal samengesteld voor de jager. In het pakket is een krachtige LED zaklamp te vinden met onder andere diverse kleurfilters, een kabelschakelaar en een tactische ring. Alleen bij Firstcarecompany wordt ook een montageset geleverd voor het bevestigen van LED lamp op het geweer. Om alles tijdens het jagen netjes en bij de hand te houden wordt de complete set geleverd in een kunststof koffer. Daarnaast kan een hoofdlamp een hele uitkomst bieden voor goed zicht terwijl u uw handen vol heeft met alle jachtmaterialen. Zo ziet u goed waar u loopt in het donker. 

Zaklamp met UV-verlichting 

Naast de traditionele zaklampen met LED verlichting zijn er tegenwoordig ook zaklampen met speciale UV-verlichting. Dit type verlichting wordt veel gebruikt door de politie. Met UV-verlichting kunnen documenten, waardepapieren en geld gecontroleerd worden op echtheid. Verder is het ook erg bruikbaar om schoonmaakwerkzaamheden te controleren. Een ander type lamp dat erg handig is voor politieagenten is de Coast uniform clip. Deze lamp kan op verschillende oppervlakten gezet worden. Hierdoor wordt het makkelijker om 's nachts te schrijven. Is er wisselend een groter gebied en kleiner gebied dat verlicht moet worden? Dan is de Fenix FD41 Focusseerbare LED Zaklamp ideaal. Hiermee is de lichtbundel te focussen tot een kleine of brede straal. 

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van zaklampen tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.