Winkelwagen 0
€ 0,00

Drybags

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Mil tec drybags 

Survival dry bags, ook wel bekend als waterdichte droge zakken of droge zakken, zijn essentiële uitrustingstukken voor outdoorliefhebbers en avonturiers die een breed scala aan terreinen trotseren. Drybags en waterdichte documentzakken zijn ontworpen om uitrusting, documenten en andere waardevolle spullen die niet waterbestendig zijn, te beschermen tegen vocht en water. Firstcarecompany is dé leverancier van goederen voor langkampeerders, survivalaars en avonturiers. Daarom bieden wij ook een breed scala aan dry bags en zelfs mil. tec. drybags aan om uw uitrusting in op te bergen 

 

Het aanbod van Firstcarecompany 

Drybags zijn veelzijdig inzetbaar in een outdoor of survival-setting. Drybags zijn namelijk niet alleen van uiterst belang wanneer u water moet trotseren, maar ook in gevallen van moerassig of modderige omgevingen. Uw spullen moeten in die gevallen ook vocht- en vuilvrij moeten worden bewaard. De drybags van Firstcarecompany zijn allemaal getest op de dichtheid en de vuilbestendigheid. Al onze droogzakken zijn gemakkelijk af te nemen, zelfs wanneer ze van top tot teen onder het vuil zitten. Dat komt omdat onze drybags zijn gemaakt van waterdichte materialen zoals duurzaam PVC, TPU of nylon met coatings om die extra waterbestendigheid te garanderen.  

 

Een premium drybag voor iedere situatie 

Survival dry bags zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt bij verschillende buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen, kajakken, kanoën, raften en varen. Ze zijn ook waardevol voor noodsituaties en survivalsituaties, waardoor kritieke items droog blijven wanneer dat het meest nodig is. Dit betekent echter ook dat er een drybag moet zijn voor iedere omstandigheid. Bij Firstcarecompany bieden we daarom drybags van allerlei formaten. Het formaat is afhankelijk van hoe lang u op pad bent en wát u nodig gaat hebben tijdens uw avontuur. Bij Firstcarecompany kunt u terecht voor:  

 

  • Drybag voor documenten 
  • Drybag 5 liter 
  • Drybag 8 liter 
  • Drybag 10 liter 
  • Drybag 30 liter 
  • En voor de meest doorgewinterde avonturier een drybag van 50 liter 

 

Al onze drybags zijn voorzien van een oprolsluiting. Dit sluitsysteem is kenmerkend voor drybags en garandeert dat er ook geen water via de bovenzijde van de tas binnenkomt. U rolt de bovenkant van de tas meerdere malen om en klikt deze vervolgens dicht.  

 
Veel van onze drybag uitvoeringen komen ook met extra D-ringen of lussen. Zo kunt u uw drybag vastmaken aan uw backpack, kano of fiets. 

 

Uw drybag bij Firstcarecompany 

Bij het kiezen van een survival dry bag moet u rekening houden met uw specifieke behoeften, de activiteiten die u zult ondernemen en de grootte en functies die het beste bij uw doeleinden passen. Neem daarom de tijd om goed door onze verschillende uitvoeringen te klikken. Een kwalitatieve drybag, net als veel uitrusting, zorgt voor een plezierig avontuur. Bestel vandaag nog uw drybag.