Winkelwagen 0
€ 0,00

Trainingsmiddelen

Trainingsmiddelen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Politie training

Bent u op zoek naar producten voor politie training? Dan bent u bij Firstcarecompany zeker goed. Als dé tactische specialist van Nederland hebben wij namelijk een breed aanbod aan trainingsmiddelen die uitermate geschikt zijn voor politie training. Om iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden om wat hen te wachten staat in het werkveld, is het van belang om zo realistisch mogelijk te trainen. Hierbij kunnen professionele en realistische trainingsmiddelen niet ontbreken. Wij leveren daarom echte kwaliteitsproducten waarop u kunt rekenen tijdens de politie training. Dit maakt dat wij al jarenlang politie, defensie en handhaving mogen voorzien van de beste trainingsmiddelen.

Oefenpoppen voor politie training

In ons assortiment aan trainingsmiddelen voor een politie training zitten diverse oefenpoppen. Deze calamiteiten oefenpoppen zijn zeer bruikbaar wanneer men een tactische politie training heeft waarbij iemand “gewond geraakt is”. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Calamiteiten Oefenpop, een speciaal ontwikkelde oefenpop voor calamiteiten training bij bijvoorbeeld de politie. De oefenpop is gemakkelijk te dragen dankzij een geïntegreerd draagsysteem waarbij de pop als rugzak gedragen kan worden. De oefenpop kan gevuld worden met materiaal naar keuze, hierdoor kan ook het gewicht van de pop naar wens worden afgesteld. Meestal is een gewicht tussen de 25 en 30 kilo genoeg. Het is mogelijk om de pop te voorzien van een thermo-pad, waardoor deze tijdens een politie training ook te zien is op een warmtebeeldcamera. Naast deze grote oefenpop hebben we ook nog de calamiteiten oefenpop junior.

Meer trainingsmiddelen voor politie training

Ons assortiment aan trainingsmiddelen voor politie training is uiteraard veel groter dan alleen oefenpoppen. Zo bieden wij ook diverse oefenwapenstokken, -pepperspray, -handboeien, -messen en slag- en stootkussens. Neem bijvoorbeeld ons ESP Trainingsschild TS-50-70, een zeer professioneel trap- en stootkussen geschikt voor zowel overheidsdiensten als particulieren. Het trap- en stootkussen is speciaal ontwikkeld om geweldsmiddelen te trainen, zoals de wapenstokken die in gebruik zijn bij politie en overheid. Aan de achterzijde zijn bevestigingsbanden banden verwerkt om het kussen goed vast te kunnen houden. Het trainingsschild staat garant voor een hoge kwaliteit, waardoor deze goed te gebruiken is tijdens een politie training.

Contact Firstcarecompany

Heeft u interesse in onze trainingsmiddelen voor politie training? Aarzel dan niet en bestel deze direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Het is voor overheidsinstanties mogelijk om op rekening te bestellen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.