Winkelwagen 0
€ 0,00

Veldbedden

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het beste veldbed bij Firstcarecompany

Firstcarecompany beschikt over een breed assortiment op het gebied van survival- en outdooractiviteiten. Gaat u regelmatig op stap in de natuur, dan kunt u niet zonder geschikte tools en materialen om uw avonturen zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Daarom bieden wij onder andere het beste veldbed aan om de nacht op door te brengen. Een goede nachtrust is altijd belangrijk, maar helemaal als u zich op ruig terrein bevindt en de dagen vult met intensieve bezigheden. Kies voor het beste veldbed van Firstcarecompany en ga uitgerust uw avonturen aan!

Wat is het beste veldbed?

Een veldbed is onmisbaar wanneer u de nacht in de buitenlucht doorbrengt. ’s Nachts is de ondergrond nog kouder dan overdag. Wanneer u direct op de grond gaat liggen om te slapen, kan u lichaamstemperatuur snel en makkelijk (te laag) dalen. Daarnaast zijn er veel beesten en ongedierte die wel over de directe grond kruipen, maar minder snel hun weg naar boven op uw veldbed zullen vinden. Daarom heeft u het beste veldbed in ons assortiment nodig om uw nacht veilig en comfortabel te maken. Het beste veldbed is snel en makkelijk te installeren en natuurlijk licht in gewicht om geen overlast te geven tijdens het vervoeren ervan. Al onze veldbedden zijn opklapbaar en beschikken over een sterk aluminium draagframe en stevige poten voor een stabiele slaapplek. Zo heeft u tijdens uw outdooractiviteiten of het kamperen altijd een prettige nacht voor de boeg.

Veilig op stap ‘in the outdoor’

Naast het beste veldbed voor uw outdooractiviteiten heeft u natuurlijk nog veel meer materialen nodig om uw trip tot een succes te maken. Ook daarvoor bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Wij zijn uw partner in persoonlijke uitrusting en bescherming. Het kan altijd voorkomen dat u onverhoopt in een noodsituatie terechtkomt. Daarom is het belangrijk altijd op dergelijke situaties voorbereid te zijn. Wij bieden u diverse benodigdheden aan die van pas komen wanneer u in nood verkeerd, zoals survivalbags, materialen tegen onderkoeling en noodsignalen. Hiermee komt u, ook na onvoorziene en mogelijk onveilige momenten, weer veilig thuis. Zo hebben we ook opvouwbare thermokussens, deze zorgen ervoor dat u het niet koud krijgt als u op de grond gaat zitten.

Bestel bij Firstcarecompany

Het beste veldbed voor uw outdooractiviteiten en –uitdagingen vindt u bij Firstcarecompany. Heeft u het veldbed dat aan uw wensen voldoet op onze website gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. In dat geval ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging. Wilt u het beste veldbed eerst zien en uitproberen? Dan bent u ook welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Hier helpen onze outdoorexperts u graag verder. Door contact met hen op te nemen, worden al uw vragen op het gebied van outdoor en persoonlijke uitrusting beantwoord.