Winkelwagen 0
€ 0,00

Houders divers

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Molle pouch

Wilt u ook gebruik gaan maken van een Molle pouch? Dat begrijpen wij bij Firstcarecompany maar al te goed. Molle staat voor Modular Lightweight Load Carrying Equipment en is zoals de naam al doet vermoeden een lichtgewicht modulair draagsysteem. Het is ontwikkeld voor het bevestigen van pouches, uitrusting, wapens of andere materialen aan tactische rugtassen of -kleding. Pouches zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting van bijvoorbeeld beveiliging, defensie, handhaving, politie en ambulancepersoneel. Daarnaast zijn de pouches die voorzien zijn van het Molle systeem ook uitermate handig om te gebruiken tijdens het survivallen. Om deze reden bieden we bij Firstcarecompany diverse Molle pouches aan voor bedrijven, de overheid en particulieren.

Molle pouch systeem

Het Molle systeem van een Molle pouch bestaat uit een combinatie van lussen waaraan eenvoudig en veilig diverse accessoires en attributen bevestigd kunnen worden. Het systeem is zeer modulair en hierdoor kunt u te allen tijde zelf bepalen wat u aan uw uitrusting bevestigt. Bij Firstcarecompany bieden we daarom diverse producten die ook voorzien zijn van een Molle systeem, waardoor u de Molle pouch eenvoudig aan deze producten kunt koppelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan riemen, multitools en karabijnhaken. Een Molle pouch met het Molle systeem zorgt ervoor dat het koppelen van wapens, apparatuur en andere accessoires eenvoudig, snel en veilig is.

Meer producten geschikt voor Molle pouch

Een voordeel van een Molle pouch is dat u er veel verschillende onderdelen in kunt vervoeren en opslaan. Bij Firstcarecompany bieden we daarom diverse soorten Molle pouches die u eenvoudig kunt bevestigen aan uw uitrusting. Neem bijvoorbeeld de Handschoenenhouder met Molle Systeem. Met deze handschoenhouder kunt u eenvoudig en veilig uw handschoenen bevestigen aan uw tactische vest. Hierdoor bent u altijd in staat om snel uw handschoenen te pakken wanneer dit nodig is. De handschoenhouder is gemaakt van zwart nylon en kan zowel horizontaal als verticaal gedragen worden. Naast handschoenhouders bieden we ook diverse zaklamphouders aan. Kijk bijvoorbeeld eens naar de ESP LHU-74-37 Tactische Zaklamphouder. Een unieke en professionele zaklamphouder voor het snel verbergen en ter hand nemen van een zaklamp in één hand. De zaklamphouder is 360 graden te draaien en is in 16 standen verstelbaar. Hierdoor kunt u alles naar uw eigen wensen afstemmen. Dit zaklampsysteem is zeer populair onder politieagenten, beveiligers en ambulancepersoneel. 

Contact Firstcarecompany

Geïnteresseerd in een Molle pouch? Bestel deze dan direct via onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Vragen of interesse in een van onze vele andere producten? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer, dan helpen wij u graag verder!