Winkelwagen 0
€ 0,00

IFAK pouches

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

IFAK pouches

Als hulpverlener is het van belang om altijd de juiste middelen om handen te hebben om direct te kunnen handelen in noodsituaties. Van levensbelang, zelfs! Een grote EHBO- schoudertas is dan niet altijd even praktisch. Daarom biedt Firstcarecompany u compacte, functionele IFAK pouches aan die uw werk een stuk makkelijker maken. Met onze IFAK pouches kunt u uw benodigdheden altijd snel ter hand nemen en weer veilig opbergen. Een onmisbare toevoeging aan de uitrusting van iedere hulpverlener!

 

De beste IFAK pouches

Firstcarecompany beschikt over de beste IFAK pouches voor iedere situatie. In ons ruime assortiment vindt u altijd waar u naar op zoek bent. IFAK staat voor ‘Individual First Aid Kit’ en daardoor is iedere pouch dus precies op uw persoonlijke voorkeuren af te stellen. Al onze military IFAK pouches zijn eenvoudig te bevestigen aan de koppelriem of het tactische vest dat u al in bezit heeft. De pouch is zo ontworpen dat de tas horizontaal gedragen wordt, zodat uw materiaal altijd veilig opgeborgen en tegelijkertijd snel voorhanden is.

 

IFAK pouches van Tasmanian Tiger

Een van de meest vooraanstaande merken waarvan wij military IFAK pouches in ons assortiment hebben, is Tasmanian Tiger. Deze IFAK pouches zijn zeer populair bij eerstehulpverleners. De pouches zijn voorzien van een opvallende rode handgreep, waardoor de pouch in geval van nood met een snelle beweging gepakt kan worden om meteen uw essentiële eerste hulpmiddelen bij de hand te hebben. Een van onze populairste items is de Tasmanian Tiger IFAK pouch SVL L. In deze pouch heeft u voldoende ruimte om onder andere de volgende items te vervoeren: een tourniquet, een chest seal, hemodynamische gazen, israeli trauma-bandages, een isolatiedeken en meer. Aan de binnenzijde zijn de IFAK set voorzien van handige opbergmogelijkheden met elastische lussen en een praktische indeling van eerste hulpmiddelen. Zo raken uw benodigdheden nooit door elkaar en vindt u altijd meteen wat u in iedere situatie nodig heeft.

 

IFAK pouches bestellen

Bent u op zoek naar geschikte IFAK set voor uw eerste hulpteam? Bestel deze dan eenvoudig bij Firstcarecompany. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bestelbevestiging. Bent u particulier? Dan hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar om bij ons te mogen bestellen. Natuurlijk bent u ook meer dan welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Daar kunt u de IFAK pouches eerst op uw gemak bekijken en uitproberen. Heeft u nog vragen over onze pouches of andere items zoals first aid pouches of eerste hulp heuptassen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten in uitrusting en persoonlijke bescherming helpen u graag verder!