Winkelwagen 0
€ 0,00

Lichaambescherming Divers

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Lichaamsbescherming

Voor tactische specialisten is uitrusting zeer belangrijk, om deze reden bieden wij diverse items voor lichaamsbescherming aan. U weet namelijk nooit wat u tijdens uw dienst tegen kunt komen. Tactische uitrusting is de uitrusting die door specialisten en particulieren wordt gebruikt om tactische situaties gemakkelijker te overzien en veiliger te maken. Daarnaast dient tactische lichaamsbescherming ook comfortabel te zijn. Bij Firstcarecompany bieden we diverse soorten lichaamsbescherming aan voor knieën en ellebogen.

Diverse kniebescherming

Op het gebied van lichaamsbescherming bieden wij diverse kniebeschermers van verschillende merken. Het nieuwste model is de 5.11 Tactical EXO.K Gel Knie Beschermers. Deze kniebeschermer is speciaal ontwikkeld om de druk op je knieën te verminderen en onderscheidt zich door de kwalitatief zeer goede afwerking. Deze kniebeschermers zijn geschikt voor professioneel gebruik door bijvoorbeeld defensie, politie en hulpverleners. De kniebeschermers komen ook in meerdere kleuren zoals groen, bruin en zwart. Een andere kniebeschermer is de Helikon-tex Low Profile Protective Inserts. Deze kniebeschermers zijn geschikt om te plaatsen in tactische broeken om op die manier extra bescherming te bieden aan uw knieën. De kniebeschermer is licht qua gewicht en zit comfortabel. Dit maakt ze ideaal om uw knieën te beschermen tijdens outdoor activiteiten en tactische missies. De kniebeschermers zijn daarnaast op maat te maken, mocht dit noodzakelijk zijn.

Elleboog beschermers

Naast kniebeschermers als lichaamsbescherming bieden wij ook elleboogbeschermers aan. Wij hebben diverse elleboogbeschermers voor verschillende prijzen. De prijzen van onze elleboogbeschermers lopen uiteen van €15,- tot €30,-. Neem bijvoorbeeld onze tactische elleboogbeschermers. Deze elleboogbeschermer heeft schokabsorberend schuim aan de binnenkant. Dit zorgt ervoor dat uw elleboog goed beschermd is en zit tegelijkertijd comfortabel. De buitenkant is voorzien van hard polyurethaan met thermoplastic, waardoor deze anti-slip is. We hebben ook professionele elleboogbeschermers. Deze hebben ook een binnenkant van schokabsorberend schuim en een anti-slip laag aan de buitenkant. Wat deze elleboogbeschermer uniek maakt, zijn de twee verstelbare elastisch banden. Hierdoor kunt u deze eenvoudig en snel bijstellen.

Contact Firstcarecompany

Op het gebied van lichaamsbescherming bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Heeft u behoefte aan zowel knie- als elleboogbeschermers? Dan hebben wij ook een knie- en elleboogbeschermersset. Met deze set bent u dus goed beschermd en kunt u zowel veilig als comfortabel te werk gaan. Op zoek naar andere persoonlijke bescherming? Bekijk dan eens ons assortiment, want wij bieden namelijk ook van alles aan op het gebied van vesten, handschoenen, gezichtsbescherming en meer. Kom gerust eens langs bij onze winkel in Deventer of neem contact met ons op, dan helpen we u graag verder!