Winkelwagen 0
€ 0,00

Brandweer steek- en kogelwerende vesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Brandweer steek- en kogelwerend vest

Steek-, kogel- en scherfwerende vesten komen goed van pas in extreem onveilige situaties. De beschermende vesten van Firstcarecompany zijn speciaal ontworpen voor de bescherming van de brandweer tijdens terroristische dreigingen en aanslagen. Firstcarecompany is dé leverancier van steek- en kogelwerende vesten voor de RAV's (regionale ambulancevoorzieningen) in Nederland. Nu hebben wij ook een complete lijn ontwikkeld voor de brandweer. Een brandweer steek- en kogelwerend vest beschermt uw personeel op professionele wijze tijdens de hulpverlening.

Professioneel beschermd met brandweer steek- en kogelwerend vest

Een brandweer steek- en kogelwerend vest is speciaal ontwikkeld om optimale bescherming te bieden tijdens situaties met een onvoorspelbaar geweldsspectrum. Ze zijn samengesteld om niet alleen bescherming te bieden tegen steekaanvallen en kogelinslag, maar ook tegen fragmentatiescherven die vrij kunnen komen tijdens explosies. Onze vesten zijn hier uitgebreid op getest en gecertificeerd (NIJ IIIA, KR1/SP1 en STANAG-2920). De resultaten waren dusdanig indrukwekkend dat wij ons brandweer steek- en kogelwerend vest met recht Anti Terrorist Packages mogen noemen. Met een brandweer steek- en kogelwerend vest van Firstcarecompany is uw personeel dus extra beschermd onder de zwaarste omstandigheden.

Brandweer plate carriers

Onze beschermende lijn voor de brandweer bestaat uit verscheidene steek- en kogelwerende vesten en plate carriers. De plate carriers zijn in vier modellen beschikbaar. De brandweer plate carrier model III is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld als technisch vest om brandweerpersoneel te beschermen tijdens operationele momenten tijdens de dienst. Pouches, tool pockets en andere accessoires kunnen gemakkelijk op het vest bevestigd worden. Een compacter model is de brandweer plate carrier model IV. Deze lichtgewicht plate carrier is ontworpen voor de operationele dienst waarbij veel bewegingsvrijheid nodig is en kan zeer snel aangetrokken worden in een noodsituatie. Alle plate carriers kunnen op aanvraag geleverd worden aan overheidsinstanties zoals politie, justitie en defensie. 

Advanced brandweer steek- en kogelwerend vest

Een brandweer steek- en kogelwerend vest biedt bescherming tegen handvuurwapens, messen, lichamelijk geweld, high energy impacts door stompe voorwerpen, (glas)scherven en andere scherpe voorwerpen. Het basis brandweer steek, kogel- en scherfwerend beschermingsvest is speciaal ontworpen in een universele maatvoering en wordt geleverd met het speciaal ontwikkelde waistband sluitsysteem. Het advanced brandweer steek-, kogel- en scherwerend beschermingsvest kan optioneel geleverd worden met extra kogelwerende ballistische panelen die beschermen tegen zwaardere aanvalswapens, zoals de Kalasjnikov (AK-47). Deze kunnen worden geplaatst in de speciaal aangebrachte vakken op het vest. Wilt u meer informatie over het brandweer steek- en kogelwerend vest van Firstcarecompany? Lees dan onze speciale blog.

Brandweer steek- en kogelwerend vest bestellen

Dankzij een brandweer steek- en kogelwerend vest van Firstcarecompany kunt u als hulpverlener uw werk iedere dag veilig uitvoeren. Wilt u een brandweer steek- en kogelwerend vest bestellen? Dan kunt u een aanvraag plaatsen door te mailen naar sales@firstcarecompany.nl. Deze producten worden alleen geleverd aan overheidsinstanties. Maak uw beschermende uitrusting compleet met ballistische helmen, beschermende kleding en tactische handschoenen. Wilt u eerst een brandweer steek- en kogelwerend vest bekijken? U bent ook van harte welkom in onze winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.