Winkelwagen 0
€ 0,00

Winterjassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tactische leger winterjas

In de koude wintermaanden is persoonlijke bescherming belangrijker dan ooit. Niet alleen wilt u beschermd zijn tegen calamiteiten en veelvoorkomende weersomstandigheden, maar ook tegen extreme kou en sneeuw. Dan is een tactische leger winterjas een onmisbaar onderdeel van uw persoonlijke uitrusting. Een leger winterjas houdt u warm tijdens de gure dagen van uw dienst of missie en zorgt er zo voor dat u de hele dag buiten kunt werken zonder u oncomfortabel te voelen.

Professionele leger winterjas

De professionele leger winterjassen van Firstcarecompany zijn voorzien van uitstekende Climashield-isolatie. Dit houdt in dat de jas beschikt over een ademend membraan voor optimale temperatuurregulatie. Ook al vriest het 20 graden onder nul, u zult het dus op ieder moment lekker warm hebben. De leger winterjas wordt veelvoudig gebruikt door medewerkers van de politie, beveiliging, marechaussee en handhaving om in de winter goed beschermd te blijven. De leger winterjas is namelijk uitermate geschikt voor de bevestiging van uw dienstwapen of andere benodigdheden als pepperspray door middel van het Quick Side Access-systeem. Zo kunt u uw wapen altijd snel ter handen nemen in noodsituaties en wordt u niet belemmerd door dikke kledingstukken. Tevens is het mogelijk de leger winterjas te laten bedrukken op de ID-flappen voor- en achterop de jas. Zo wordt de drager altijd herkend als onderdeel zijnde van de betreffende (overheids)instantie.

Tactische producten van Helikon-Tex

Helikon-Tex is een van de grotere spelers op de internationale tactische markt. Het merk staat bekend om haar functionele kleding en uitrusting voor politie en defensie. Helikon-Tex heeft zeer comfortabele kleding op de markt gebracht die onmisbaar is voor elke politieagent, operator of militair die alleen genoegen neemt met het beste wat er op de tactische markt te verkrijgen is. Om die reden biedt Firstcarecompany de uitstekende leger winterjas van Helikon-Tex aan. De Helikon-Tex Husky Winter Jas met I.D. Flaps houdt de drager warm, zelfs wanneer de jas zelf van buiten nat wordt door regen en sneeuw. Over het ontwerp is goed nagedacht, want dankzij de two-way rits kan de jas ook van onder opengeritst worden om snel bij uw koppelriem te kunnen en benodigde items te pakken. De capuchon, die opgeborgen zit in een rits in de nek, kan zelfs over een helm gedragen worden. Daarnaast beschikt de jas uiteraard over voldoende (verborgen) zakken om al uw benodigdheden in te vervoeren.

Leger winterjas bestellen

Heeft u deze winter ook een tactische leger winterjas nodig? Dan bestelt u deze eenvoudig bij Firstcarecompany. Bij plaatsing van een bestelling ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het tevens mogelijk om op rekening te bestellen. Bent u particulier, dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Heeft u nog vragen over de beste leger winterjas voor u? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag met onze expertise in persoonlijk bescherming.