Winkelwagen 0
€ 0,00

Bijlen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Fiskars kloofbijl

Een kampvuur en bijbehorende warmte is essentieel in de vrije natuur om te overleven tijdens uw camping- en outdooractiviteiten. Een goede bijl zoals de Fiskars kloofbijl, is daarom niet weg te denken als vast onderdeel van uw bushcraftuitrusting. Firstcarecompany heeft speciaal voor u een voorselectie gemaakt van de beste bijlen om goed voorbereid te zijn tijdens het kamperen. Om hout te hakken en te kloven hebben wij scherpe en praktische bijlen in ons assortiment met verschillende afmetingen en materiaalsamenstellingen.

Echte Fiskars kloofbijl voor outdoorliefhebbers

Professionals en bushcraftliefhebbers weten een kwalitatief goede bijl te waarderen. Belangrijk is gebruikersgemak, duurzaamheid en kwaliteit. Een bijl is namelijk een belangrijk stuk gereedschap waar u iedere dag onder de zwaarste omstandigheden op moet kunnen vertrouwen. De bijl die hier bij uitstek voor geschikt is, is de Fiskars kloofbijl. Een Fiskars kloofbijl is compact, zeer praktisch en universeel. Daardoor zijn bijlen van dit merk zeer geschikt voor het verwerken van haardhout en grotere stukken hout. Wat u meteen zal opvallen aan de Fiskars kloofbijl, is de stoere en robuuste uitstraling. Deze bijlen zijn niet alleen scherp en effectief – het design is ook nog eens traditioneel en authentiek ontworpen. Traditionele materialen worden gecombineerd met innovatieve materialen, waardoor trillingen en vibraties van de bijl worden voorkomen. Met een echte Fiskars kloofbijl zit u dus altijd goed.

Meer survival

De Fiskars kloofbijl wordt geproduceerd in Finland, waar het ontwerp gebaseerd is op de traditie van authentiek Scandinavisch vakmanschap. Hierdoor bent u verzekerd van slechts de allerhoogste kwaliteit bijlen. Natuurlijk kunt u ook voor andere survival-items terecht bij Firstcarecompany. Wij hebben een zeer divers assortiment voor outdoorliefhebbers. Van bivaktenten en slaapzakken tot gereedschap en producten voor noodsituaties. Uw volledige kampeerimboedel kunt u bij ons aanschaffen! Gaat u voor het eerst op survival of leert u de ins en outs van het bushcraftschap nog kennen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Deventer. Wij nemen u graag mee en laten u onze producten op uw gemak uitproberen. Zo weet u zeker dat u met de juiste uitrusting weer naar huis gaat!

Fiskars kloofbijl bestellen

Heeft u de geschikte Fiskars kloofbijl gevonden? Dan kunt u deze online bij ons bestellen. In dat geval ontvangt u binnen 24 uur van ons een bestelbevestiging. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Heeft u nog vragen over de Fiskars kloofbijl of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met ons advies in persoonlijke uitrusting en survival!